Home Crna kronika ‘Sad ćete vidjeti kako vam koljem majku’: upao u kuću i prerezao...

‘Sad ćete vidjeti kako vam koljem majku’: upao u kuću i prerezao vrat majci troje djece

SHARE

Za ubojstvo je osumnjičen muškarac Ivan Radovanović s kojim je bila u vezi i rodila mu dijete

“Jelena iz prvog braka ima dvoje djece, od 17 i 12 godina, ali je njen muž prije nekoliko godina preminuo. Prije tri godine je dobila treće dijete, sina iz veze s Ivanom. Imali su problema, koliko znamo, maltretirao ju je”, ispričao je za Blic jedan od susjeda.
Susjedi su za Telegraf ispričali da je Radovanoviću bio zabranjen pristup Jeleni zbog ranijih nasilnih epizoda. Zbog prijava je čak i ležao u zatvoru.

Prema neslužbenim informacijama, on je sinoć upao u kuću. Prije nego što ju je usmrtio navodno je djeci rekao “Sad ćete vidjeti kako vam koljem majku“, pričaju susjedi te dodaju: “Najstariji sin (18) je izletio iz kuće i otišao u Dom zdravlja, koji se nalazi prekoputa, da dovede pomoć. No, pomoć je stigla prekasno. Jelena je već bila mrtva”.

Nesretna žena pronađena je i s više ubodnih rana oštrim predmetom. Ivan Radovanović, također iz Kosjerića, nije imao stalni posao. Radio je kao sezonski radnik, te policija trenutno obilazi i gospodarstva na kojima je ranije radio, kao i njegove rođake i poznanike.