Home Crna kronika U vrgoračkom komunalnom poduzeću točili gorivo u neregistrirana vozila?

U vrgoračkom komunalnom poduzeću točili gorivo u neregistrirana vozila?

SHARE

Prošlog tjedna su krim-inspektori Policijske postaje Vrgorac ušli u gradsko poduzeće “Komunalno”, koje se bavi distribucijom vode za grad Vrgorac i nekoliko susjednih općina i gradova.

Kako se na pojedinim društvenim mrežama navodi, policija je u “Komunalno” došla po anonimnoj prijavi u kojoj, navodno, stoji da je “veća količina goriva utočena u automobile koji su bili neregistrirani i neispravni u posljednje vrijeme”.

Što je posrijedi i ima li elemenata kaznenog djela, trebala bi pokazati istraga koja je u tijeku. Zasad su svi zakopčani do grla po ovom pitanju.

– Nažalost, ne mogu vam ništa reći o slučaju dok traje istraga – kratko nam je kazala Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

Dipl. ing. Miljenko Polić, direktor “Komunalnog”, potvrdio nam je kako je policija izuzela dio dokumentacije, ali o konkretnim stvarima nije mogao govoriti.

– Policija je došla na temelju anonimne prijave, a o razlozima i predmetima istrage ne mogu izlaziti u javnost dok istraga ne završi. Takav naputak sam dobio od krim-inspektora. Za mjesec dana trebali bismo znati rezultate istrage, pa možemo tada reći nešto više – kazao nam je Polić.