Home Zanimljivosti Kava, skripte i markeri: Splićanku mnogi znaju samo jer se bogato udala,...

Kava, skripte i markeri: Splićanku mnogi znaju samo jer se bogato udala, a ona živi jedan sasvim običan studentski život

SHARE

Otkad je postala gospođa Jurilj, splitska manekenka Mia Franić u potpunosti se posvetila toj ulozi. Svaka njena objava na društvenim mrežama, svaki intervju se svodi otprilike na to, a drugi segmenti njenoga života često padnu u drugi plan.
Upravo zato mnoge je iznenadila informacija da, iako se manekenstvom trenutno ne bavi aktivno, ova 25-godišnja Splićanka vodi jedan sasvim ‘običan’ studentski život.

Istina, nešto luksuzniji, ali kada se večeri svode na ‘štrebanje’, kavu, markere i skripte, prestaje biti važno grije li se dizajnerska stolica ili klupa u parku. Gradivo se treba savladati, ‘učiti, učiti, samo učiti…’.
Ispite ionako svi pišu u podjednako neudobnim klupama s potpisom ne Guccija, nego onih koji su kroz frustracije prolazili prije nas, pa ih i ispoljavali na jadnome drvetu fakultetskih dvorana.
No da se vratimo na ‘studentski život’ Mie Jurilj, kako je sama napisala uz zadnjih nekoliko objava na društvenim mrežama. Studij ekonomije započela je na Sveučilištu u Splitu, a nakon udaje i preseljenja u Zagreb nastavila je isti smjer na Veleučilištu Vern.

 

Suprug joj je, prepričava Storyju, velika podrška i potiče ju u učenju. Dodaje i kako joj je njegova priča inspiracija da i sama pokuša postići što veći uspjeh. Čini se da se bračni par Jurilj baš u svemu nadopunjuje, piše Slobodna Dalmacija.