Home Zanimljivosti Kristina Baban oduševila seksi izdanjem i odnijela pobjedu, Splićanka Maja zapanjila žiri:...

Kristina Baban oduševila seksi izdanjem i odnijela pobjedu, Splićanka Maja zapanjila žiri: ‘Zastrašujuće ličiš na njega!’

SHARE

Katarina Baban ove je nedjelje odnijela svoju prvu pobjedu u zabavno-glazbenom showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’, a to joj je omogućila fantastična transformacija u Nicole Scherzinger iz nekoć vrlo popularne grupe Pussycat Dolls s pjesmom ‘Buttons’ . Zahvaljujući Katarininoj pobjedi, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna udruzi „Pobjeda“ za napuštene životinje iz Nemetina.

Amel Ćurić ovoga je tjedna postao poznata kubanska pjevačica Celia Cruz, a otpjevao je njenu poznatu pjesmu ‘Oye Como Va’. „Jako sam zadovoljan s ovim i jako me zabavila kubanska Tina Turner“, šaljiv je bio Petreković, dok je Nives bila malo kritičnija. „Za moj ukus si možda bio malo preživahan. Ona je tada bila ipak žena u godinama i zaista se osjete te njene godine u pokretu“, kazala mu je Nives.

„Malo je falilo da bude genijalno, a pjevački i dalje naravno nećemo naći zamjerku. Malo je možda bilo malo preenergično, ali žao mi je da još nisi iskoristio svoj prirodni dar da to bude baš sto posto“, komentirao je Saša. „Ono što mi se svidjelo najviše u cijeloj priči je to što ti nisam vidio oči, kao što ni njoj ne vidim, ona ima osmijeh izražen tako da joj se svi zubi vide, taj dio zadatka si odradio savršeno. Ipak, volio bih da si se malo manje kretao“, iskren je bio Kedžo.

Katarina Baban trasformirala se u Nicole Scherzinger iz nekoć vrlo popularne grupe Pussycat Dolls te otpjevala pjesmu ‘Buttons’ . „Da imam kapu, ja bih ti ju skinuo, meni si bila genijalna. Ti si cijelo vrijeme plesala i ovdje si odradila jedan težak posao“, pohvalio ju je Kedžo.

„Za tobom su se okretale i muške i ženske glave, draga moja. Ovo je bilo teško za napraviti, to znamo svi mi koji smo imali koreografije, ti si to izvela maestralno“, istaknuo je Saša. Nives je kratko komentirala kako zavidi Katarininom dečku, dok je Petreković ovoga puta nastup komentirao u njenom stilu. „Ja sam se zaljubio. Ti si u top formi za ovaj show i trebaš biti pri samom vrhu i ja te sto posto vidim u finalu“, nadovezao se na pohvale Petreković.

Ana Vilenica u ovoj se emisiji transformirala u grupu Kool & The Gang, a otpjevala je njihov najpoznatiji hit ‘Celebration’. „Ti toliko zračiš tom nekom pozitivom i veseljem svojim da je meni tebe gušt gledati. Glumački je to bilo na nivou, vokalno je malo falilo tog soula i boje, ali zabavila si nas“, rekao joj je Saša. „Toliko je smiješno, jako si me nasmijala i to mi je dovoljno“, složio se Petreković.

„Unijela si ugodnu, lijepu pozitivu i sreću, a mi smo zaista tu slavili tvoje sve bolje i bolje izvedbe“, kazala joj je Nives, dok je Kedžo bio ipak malo kritičniji. „Bila si jako zabavna i glumački si to odradila savršeno, ali sam čuo Anu dok si pjevala, boja glasa je bila tvoja“, podcrtao je Kedžo.

Zvuk devedesetih na pozornicu je donijela i Maja Bajamić koja je nakratko postala Senna M i otpjevala njegov hit ‘Tuc tuc’. „Veliko zadovoljstvo mi je bilo da si upravo ti bila Senna M jer sam znala da ćeš ti to izvesti maksimalno dobro, mislim da će biti ponosan kad bude gledao“, izjavila je Nives.

„Imala si muški glas, koreografiju si skinula, pohvale maski jer stvarno zastrašujuće ličiš na njega“, rekao joj je Kedžo nakon nastupa. „Meni je fascinantno kako ti možeš otići u muški glas, mislim da si zaista ovo lavovski odradila“, istaknuo je Petreković. „Ti jednostavno preuzmeš dušu osobe koju imitiraš, a tvojim transformacijama nikad ne mogu naći veliku zamjerku pa tako ni večeras“, zaključio je Saša, piše Slobodna Dalmacija