Home Društvo ‘Mali Mate unosi baklju za mater’: mjere protiv kriminala u Splitu ne...

‘Mali Mate unosi baklju za mater’: mjere protiv kriminala u Splitu ne štede nikoga

SHARE

Kao da nema većih riba, huligana, na koje bi se zaštitar trebao usredotočiti.

Na Instagram stranici inače popularne FB stranice ‘Di su pare‘ koje vrve sarkastičnim dosjetkama na trenutno političko i društveno stanje u Hrvatskoj, nova je fotografija zaintrigirala javnost.

Fotka koju vam prenosimo prikazuje malog dječaka koji pokušava ući na stadion, odjeven u Hajdukov dres.

Iako smo prvo pomislili da redar na ulazu možda grli dječačića, po komentarima vidimo da je situacija drukčija te da je redar zapravo pregledavao mališana u slučaju da ne unosi na stadion neprimjerene rekvizite. Kao da nema većih riba, huligana, na koje bi se trebao usredotočiti.

Samo neki od komentara su: ‘Smoki u ruksaku hahaha’, ‘Mjere protiv kriminala u Splitu ne štede nikoga’, ‘Mali Mate unosi baklju za mater. ‘Nosi lizu za ubost zaštitara u oko’, ‘Baca tortice na teren, prikinili utakmicu zbog izgreda’ i slični.

Ipak, ima i onih koji smatraju da ovo nije nimalo apsurdna situacija: ‘Kakvi debili, jednom na osiguranju kod klinca u džepu od jakne je nađen nož koji je stari stavio jer je mislio da se klince ne pretresa. Sprdate se, a da dođe do klanja bilo bi pljuvanja po zaštitarima. Smiješno izgleda, ali da starci nisu debili ne bi bilo potrebno‘.