Home Crna kronika Nije digao ručnu: Njemački umirovljenik Drago je išao u dućan pa ga...

Nije digao ručnu: Njemački umirovljenik Drago je išao u dućan pa ga prikliještilo vlastito auto, smrtno stradao na licu mjesta

SHARE

Bizarna nesreća dogodila se oko 13.20 sati a policijski službenici su u suradnji s nadležnom državnom odvjetnicom na mjestu događaja obavili očevid.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Strašna nesreća u Puli: Autom išao nizbrdo, naletio na čovjeka te ga pritisnuo uz drvoViše na http://bit.ly/2ICuXZqReporterka: Dijana Marić

Gepostet von 24sata am Sonntag, 13. Mai 2018

– Utvrđeno je da da je 79-godišnjak uz rub kolnika parkirao automobil Opel, njemačke registarske oznake te ga je napustio, a da prethodno nije poduzeo sve mjere kojima se sprječava da automobil sam krene s mjesta. Poradi nagiba na kolniku, automobil je krenuo s mjesta te ga je vozač kroz otvorena prednja vrata pokušao zakočiti. Međutim, automobil se nastavio kretati te je došlo do kontakta prednjih vrata i stabla pri čemu je vozač ostao prikliješten. Tijelo preminulog muškarca prevezeno je na Odjel patologije OB Pula radi obavljanja obdukcije – kazala je policija.

Nediguta “ručna” je nesretnog muškarca je na žalost koštala života. U vrijeme tragedije muškarac je bio sam,a navodno je krenuo u kupovinu. Obdukcija tijela preminulog koja je najavljena za ponedjeljak u vrijeme objave teksta još nije dovršena.

Mjesto gdje se tragedija dogodila je mali makadamski put, a 79-godišnjeg muškarca navodno je zatekao prolaznik koji je odmah alarmirao policiju.

Stradali muškarac inače živi samo nekoliko brojeva od mjesta nesreće nakon koje smo zatekli uplakanu suprugu. Samo je plakala pored suprugovog vozila ponavljajući što će djeca kada saznaju za nesreću.