Home Zanimljivosti Abby iz serije NCIS otkrila užasnu istinu zbog koje je napustila seriju:...

Abby iz serije NCIS otkrila užasnu istinu zbog koje je napustila seriju: “On je to napravio”

SHARE

NEKOLIKO mjeseci nakon što je napustila seriju NCIS, Pauley Perrette progovorila je o razlozima svoje odluke. Kako kaže, na snimanju je doživjela “nekoliko fizičkih napada”.

Nakon što je emitirana posljednja epizoda dugovječne serije, Perrette je na Twitteru napisala svoju stranu priče.

“Ne želim se spuštati nisko, nikad ne bih javno govorila o tome”, započela je glumica koja je čak 15 sezona glumila znanstvenicu Abby Sciuto.

“U člancima u tabloidima pišu totalne laži o meni. Ako im vjerujete, ostavite me na miru. Očito me ne poznajete (žao mi je ljudi, ali morala sam to reći)”, dodala je.

Nakon toga otišla je spavati, a ponovno se oglasila ujutro.

“Možda sam trebala ranije nešto reći. Reći istinu. Mislila sam da moram zaštiti ekipu, svoj posao i mnogo ljudi. No koja je cijena? Ne znam. Znajte, pokušavala sam napraviti pravu stvar, možda šutnja nije prava stvar kad je riječ o zločinu. Postoji mašinerija koja me ušutkava i šalje lažne priče o meni. Bogata, moćna mašinerija”, započela je.

Potom je implicirala da je fizički napadnuta.

“Cijelo vrijeme podržavam programe protiv zlostavljanja. Sad znam da je to zato što se to i meni dogodilo. Bilo to u školi ili na poslu, zar morate prolaziti kroz to? Ja sam otišla. Brojni fizički napadi”, napisala je i poručila svima koji trpe zlostavljanje da ne šute.

Seriju je napustila prošlog listopada, a odluku je obznanila na Twitteru, piše Index.hr