Home Društvo Sjećate li se Sabrine i njenog hita ‘Boys’? Još uvijek izgleda fenomenalno!

Sjećate li se Sabrine i njenog hita ‘Boys’? Još uvijek izgleda fenomenalno!

SHARE
Nakon uspjeha pjesme “Boys” sabrina se dugo borila s depresijom, a život na selu s obitelji donio joj je mir. Nekoliko puta se pokušala vratiti na scenu, a zanimljivo je da je 2010. sa Samanthom Fox snimila pjesmu “Call Me”, obradu velikog hita grupe Blondie.

Ako ste odrastali u 80-im godinama prošlog stoljeća, onda ste spot za Sabrininu pjesmu “Boys” tada vidjeli puno puta.

Sabrina Salerno bila je talijanski odgovor na Samanthu Fox, a njen spot u kojem joj bujne grudi ispadaju iz tijesnog kupaćeg kostima ušao je u pop-kulturnu legendu.

Premda je nakon pjesme koja je došla na prva mjesta mnogih europskih top lista izdala još nekoliko singlova, danas je svi pamte samo po tom jednom hitu.

Nakon uspjeha pjesme “Boys” Sabrina se dugo borila s depresijom, a život na selu s obitelji donio joj je mir. Nekoliko puta se pokušala vratiti na scenu, a zanimljivo je da je 2010. sa Samanthom Fox snimila pjesmu “Call Me”, obradu velikog hita grupe Blondie.

Nedavno je proslavila 50. rođendan i još uvijek izgleda fenomenalno. Na Instagramu je prati 106 tisuća ljudi, koje često počasti fotografijama i kupaćem kostimu.

– Ne postoji stvar koja me više razgali od Sabrine u bikiniju – napisao joj je jedan obožavatelj kad je prošlog ljeta objavila nekoliko fotografija na bazenu.