Home Nekategorizirano BIG BROTHER SPAJA SRCA: Bogo i Anezi nastavili ljubovati i izvan kuće:...

BIG BROTHER SPAJA SRCA: Bogo i Anezi nastavili ljubovati i izvan kuće: ‘On je pravi romantičar’

SHARE

Između Anezi i Boge su još u showu počele frcati iskre, a pjevačica je još po izlasku iz kuće za Net.hr rekla da se namjerava nastaviti viđati s mladim Splićaninom.

Alena Nezirević Anezi i Nikola Sedlar Bogo zbližili su se tijekom boravka u Big Brother kući, a sada se druže i u vanjskom svijetu.

“Najbolje što mi je Big Brother donio je odnos s Anezi”, rekao je Bogo (23) za 24 sata.

Pjevačica mu se, kaže, sviđa i kao osoba i kao žena, posebice kada su se malo bolje upoznali bez kamera.

“Privukla me je, ona je fantastična”, kaže Nikola za 31-godišnju Anezi.

Nikola se zaljubio

 

Bogo je davnih dana priznao da osjeća simpatije prema svojoj sustanarki, a po izlasku iz BB kuće je i Anezi za Net.hr priznala da joj se Nikola sviđa i da će se nastaviti viđati s njim.

Anezi je prije Boge pokušavala zavesti Luku Roka Medunovića (23) s kojim se u sklopu tjednog zadatka u kojem su stanari trebali oboriti Guinessove rekorde natjecala u kategoriji najdužeg francuskog poljupca. Tada se vidjelo da Anezi itekako uživa ljubeći se s mladim konobarom.

“Kad je Luka izašao iz BB kuće, za mene je to bila gotova priča. Bogo me je počeo privlačiti, s vremenom sve više”, rekla je Alena.

Njih su dvoje bili na romantičnoj večeri koju im je pripremio Big Brother, a nakon toga su završili zajedno u krevetu.

“Bogo je čovjek velike emocionalne inteligencije. Pravi je romantičar”, kaže Anezi.

Big Brother spaja srca

Osim Anezi i Boge, u ovogodišnjem showu su iskre frcale i između Ana-Marije Brdek i Bojana Mrđenovića. Zanimljivo je bilo gledati i odnos Lucije Stojak i Antonija Benčaka, čija je priča ipak ostala samo na prijateljstvu jer simpatije nisu bile obostrane.

Slična situacija se dogodila i u posljednjem regionalnom Big Brotheru kada je Ervin Mujaković patio za Barbarom Šegetin. Njezina sestra Tina je bila simpatija pobjednika Darka Petkovskog, a njih su dvoje po izlasku iz showa jedno vrijeme i bili u vezi.

U ranijim showovima su se spetljali i Violeta Halitaj i Nikša Kekezović. Prošle godine su gledatelji Big Brothera mogli gledati ljubavnu priču Marine Raguž i Romana Obilinovića, koji su još uvijek zajedno.

Nemešević Nemeš koju su svoju ljubav i ozakonili. No, bračna idila nije dugo trajala, piše Net.hr