Home Društvo Priznanje za doprinos profesiji M. Brkić-Milinković

Priznanje za doprinos profesiji M. Brkić-Milinković

SHARE

Studij novinarstva Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru svečanošću u Amfiteatru A.B. Šimića proslavio je 20. obljetnicu uspješnoga djelovanja. Tom prigodom zaslužnim su pojedincima uručene povelje, plakete i zahvalnice. Priznanje za doprinos profesiji dobila je i rukovoditeljica Korporativnih komunikacija HT ERONET-a Misijana Brkić-Milinković.

Brkić-Milinković je Plaketu Studija novinarstva Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru dobila za, kako je navedeno u obrazloženju, razvoj profesionalnih standarda u novinarstvu i osobit doprinos promociji Studija novinarstva Sveučilišta u Mostaru. Plaketu joj je uručio pročelnik Studija dr. sc. Ilija Musa.

„Danas je za mene bio posebno emotivan dan… Toliko lijepih riječi, sjećanja, lica dragih kolega, uspomena na one kojih više nema. I puno sreće i ponosa na sve ono što smo radili i prolazili proteklih 20 godina. Hvala Sveučilištu u Mostaru, Filozofskom fakultetu, Studiju novinarstva, čestitke dragim kolegicama i kolegama – laureatima. Lijepo je bilo čuti riječi rektora Tomića da smo bili heroji i svjetionici našeg vremena. I to je, uistinu, bilo tako“, kazala je Brkić-Milinković koja je, nakon dugogodišnjeg profesionalnog rada u medijima i području odnosa s javnošću, od rujna 2016. na mjestu rukovoditeljice Odjela za korporativne komunikacije HT Eroneta. U ime laureata prigodne je riječi zahvale uputila Valentina Rupčić, predsjednica Društva hrvatskih novinara u BiH, inače zamjenica glavnoga urednika Večernjeg lista BiH.