Home Nekategorizirano ‘Došle su po seks, nisu došle gledat selo!’: Vatroslav želi Valentinu, Denis...

‘Došle su po seks, nisu došle gledat selo!’: Vatroslav želi Valentinu, Denis i Monika razgovaraju o djeci, gledatelji navijaju i komentiraju, a pala je i prosidba

SHARE

Sve se rasplamsalo od pustih pokazanih i izrečenih emocija u showu “Ljubav je na selu”, koji bi ove sezone mogao iznjedriti rekordni broj parova.

Denis i Monika su, kako se čini, shvatili da je među njima to- definitivno to.

“Bili smo prvi put zajedno sami i nije bilo konkurencije sa strane, a osjećaji su još uvijek bili zbrkani” – priznao je uzbuđeno  47-godišnji farmer.
“Nisam mislila da će mi se dogoditi nešto ovakvo. Nadam se da je to to s Denisom i nadam se da će biti zauvijek” – ne krije svoja velika očekivanja 40-godišnja Monika Milinković.
A čini se i da ih ima na čemu temeljiti, jer Denis je voditeljici Marijani priznao:
“Ja nju volim i mislim ozbiljno, a vidim to i po njoj. Čak smo počeli pričati o upoznavanju njezinih roditelja i djece, a ona je moje već upoznala…”.
I u Ražancu kraj Zadra je sve frcalo od romantike i nježnosti.
“Predivan je osjećaj probuditi se samo uz Valentinu. To je nešto što se čeka i dočeka kad-tad” – ustvrdio je Vatroslav te dodao da je spreman za brak.
“Ona je moje sve. Ja sam s njom dobio sve ono što mi je falilo, a ono što sam imao s njom sam uljepšao” – kazao je Vatroslav voditeljici showa Marijani Batinić.
Gledatelji na društvenim mrežama aktivno raspredaju o svome viđenju situacija, pa se mogu pročitati različite teze.
“Navodno su i Vatroslav i Valentina u vezi još od prije snimanja” – otkrio je jedan gledatelj.
“Valentina je jako lijepa djevojka i osjećajna, zaslužuje dobrog i dragog momka, koji ce je paziti, poštovati, i voliti, draga Valentina najbolja si i pazi kako biraš!” – upozorila je gledateljica, koja očito nije najsigurnija u ovu kombinaciju.
“Na ovoj slici Valentina izgleda kao da bi najrađe utekla…” –  primijetila je i druga.
Dio publike, dakako, zanima i je li bilo seksa na farmama, pa se i tu razvila poprilična rasprava.


“Naravno da ga je bilo! Pa došle su po to, nisu došle gledat selo!” – podvukao je iskusno gledatelj.
U Benkovcu je ipak romantika prštala najjače, a Josip zvani Jovica odlučio je Nikolini postaviti najvažnije pitanje u životu.
“Nisam ja nju doveo ovdje samo da muze kozu, već zbog nečeg drugog”, priznao je Josip, izvadio prsten i stavio ga na Nikolininu ruku.
“Presretna sam, to je ljubav. To se znalo od prvog dana!” – ustvrdila je oduševljeno Nikolina Cvek i otkrila do kraja sve svoje želje.
“Volim ga i želim biti s njim i da se rodi djevojčica po imenu Jana”! – kazala je pred cijelim auditorijem, prenosi Slobodna Dalmacija