Home Zanimljivosti Meghan Markle i bez princa Harryja dobro je zarađivala: Evo koliko je...

Meghan Markle i bez princa Harryja dobro je zarađivala: Evo koliko je uštedjela

SHARE
Nesumnjivo, najveće bogatstvo Meghan Markle ostvarit će udajom za princa Harryja. Budući da nisu potpisali predbračni ugovor, Meghan će od subote 19. svibnja također biti vlasnica 40 milijuna dolara vrijednog nasljedstva princa Harryja. No i prije udaje slavna Amerikanka dobro je zarađivala

Unatoč problemima s vlastitom obitelji koji je sigurno muče uoči vjenčanja s princem HarryjemMeghan Markle barem ne treba brinuti o jednome, a to su financije.

Naime, 36-godišnja glumica na vlastitom bankovnom računu ima pozamašne cifre, a one će s godinama nakon ulaska u kraljevsku obitelj samo rasti.

Evo koliko je zapravo teška Meghan Markle:

  • Zarada od serije ‘Suits’

Njezina glavna glumačka uloga koju je ostvarila je ona u seriji ‘Suits’. Kako donose strani mediji, navodno je po sezoni zarađivala 450 tisuća dolara, a snimila je sveukupno njih sedam. Nakon toga oprostila se od glume i zatvorila to životno poglavlje. Meghan je prošla audicije i za još neke holivudske projekte i ostvarila nekoliko filmskih uloga. U filmu ‘Remember Me’ odglumila je sporednu ulogu konobarice na kojoj je zaradila 187.000 dolara.