Home Zanimljivosti Ni kriva ni dužna! Maja Šuput postala glavna sprdnja na Facebooku! ‘Pobogu...

Ni kriva ni dužna! Maja Šuput postala glavna sprdnja na Facebooku! ‘Pobogu šta je uradila od sebe?’

SHARE

Prije nekoliko dana Maja Šuput napravila je pravu buru kada se na jednom eventu pojavila u haljini koja više otkriva nego sakriva. Naravno, reakcije publike bile su oprečne, dok su se jedni divili odvažnosti pjevačice, drugima se golišava haljina nikako nije svidjela.

Na spomenutom eventu, u kategoriji Celebrity para pobijedila je Maja Šuput i njen zaručnik Nenad Tatarinov. Budući da je svaka kategorija imala svog sponzora, za onu Celebrity para bila je zadužena Biobaza – hrvatski brend preparativne kozmetike. Spomenuti brend prirodne kozmetike (kako je naznačenu u imenu) odlučio se pohvaliti izborom pjevačice, no nažalost, objava im se obila o glavu.

Na stotine komentara pojavilo se u jako kratkom roku i većina ih se odnosi na fotografiju Maje koja i nije ispala baš “prirodno”. “Bio baza – Prirodna kozmetika… a na slici ništa prirodno. Šteta.. inače je Maja jako simpatična ne znam što to uradi od sebe”, “Liči na onu babu iz filma 101 Dalmatiner…užas šta je napravila od sebe“, “Ma dajte?! Čega je ona ikona? Plastike? Može biti zaštitno lice samo nekog plastičnog kirurga!”, ” Užas,užas i užas!!!!  Prirodna kozmetika, pa njoj su i sive stanice u možđanima od silikonske tvorevine koja kategorizacija”… …samo su neki od kometara koji su se osvrnuli na izgled pjevačice…

Je li u pitanju samo nezgodna poza ili je Maja zaista pretjerala, procijenite sami…, piše Maxportal.hr