Home Nekategorizirano Jablanica: U obiteljskoj kući ubio mladića, a onda mu tijelo sakrio u...

Jablanica: U obiteljskoj kući ubio mladića, a onda mu tijelo sakrio u šumi

SHARE

Mladić, iz Jablanice kod Lopara, inicijala Đ.B. (1991.) uhićen je zbog postojanja osnovane sumnje da je ubio L.S. iz tog mjesta.

Muškarac čije je tijelo pronađeno u Jablanici kod Lopara je Luka Stević (24) iz ovog mjesta, a za njegovo ubojstvo osumnjičen je mještanin Đ. B. (27), rekao je Srni okružni tužitelj Bijeljini Muriz Šabić.

On kaže da je osumnjičeni rekao da je ubojstvo počinio udarcem nožem.

Šabić je najavio da će nakon pristizanja izvještaja sa uviđaja u Jablanici u tijeku dana uraditi prijedlog za određivanje pritvora protiv osumnjičenog Bojkića.

Za Stevićem je trajala intenzivna poraga nakon što je 15. svibnja uvečer krenuo iz obiteljske kuće u nepoznatom pravcu, a njegov leš danas je pronađen na području Jablanice u Loparama.

Nestanak 24-godišnjeg L.S. je prijavljen policiji 17. svibnja, nakon što se dva dana ranije udaljio iz obiteljske kuće u mjestu Jablanici, u općini Lopare, te da mu se nakon toga gubio svaki trag, piše Dnevni list.

Đ.B. je u tijeku kriminalističke obrade priznao da je u svojoj obiteljskoj kući u Jablanici kod Lopara lišio života L.S u noći 15. svibnja.

Tijelo je uklonio iz kuće kako bi prikrio dokaze, a potom ga sakrio u jednom napuštenom i devastiranom objekatu u mjestu Jablanica kod Lopara, gdje ga je policija i pronašla, prenosi Jabuka.tv,