Home Društvo Srbi objavili video koji sugerira da je Vučić petukao suprugu! Hitno je...

Srbi objavili video koji sugerira da je Vučić petukao suprugu! Hitno je prevezena u Pariz

SHARE

Aleksandar Vučić je svojedobno dao intervju Milomiru Mariću, glavnom uredniku televizije, koja se zvala „Košava/Hepi“. U uvodnom prilogu te emisije Marić je ubacio prilog koji je implicirao da je Vučić nasmrt pretukao tadašnju suprugu Kseniju.


Vlasnik te tv kuće je Aleksandar Ranković Peconi, jedna od bogatijih Srba, koja u to doba s Vučićem bio u napetim odnosima.

– U posljednjih 20 godina nijedna televizija ni protiv koga nije emitirala tako monstruozno montiran prilog. To je dio kampanje koju protiv mene kreira Predrag Ranković Peconi, vlasnik TV Košava.

“Kao mali, običan čovek, nemam moć da se suprotstavim njemu, velikom i moćnom, kome su prijatelji ministri policije i ekonomije, ali nastavit ću borbu. To nešto najmonstruoznije što se ikad pojavilo u srpskim medijima”, reagirao je Vučić nakon objave te vijesti.

U podtekstu te priče spominje se Milica Kostić, djevojka iz Kruševca, koja je pred silovateljima skočila s 11. kata. Djevojka si je oduzela život jer je bježala od petorice nasilnika koji su je pokušali silovati, a priča  iz 1974. je ponovno dospjela u javnost jer je jedan od siledžija ušao u politiku i član je Vučićeve stranke.

“Jedan od nasilnika je sada član SNS i odbornik u Skupštini grada Kruševca. Bio je protiv da se jednoj ulici u gradu da ime Milice Kostić,” objavio je stankovnik Kruševca upućen u cijeli slučaj.

“Ona spava, a zlikovac se šepuri po Kruševcu”, dodao je drugi autor.

Preminula je u bolnici od posljedica pada, a Zdravko Čolić joj je iste godine posvetio pjesmu. “Ona spava”.

https://www.youtube.com/watch?v=klmJX5INRFU