Home Zanimljivosti ‘Srećom da je tu bio gospodin Kuduzović’: ‘UPOMOĆ, PRATI ME SVINJA’ Policija...

‘Srećom da je tu bio gospodin Kuduzović’: ‘UPOMOĆ, PRATI ME SVINJA’ Policija u 5.26 primila čudan poziv, mislili su da je čovjek pijan, ali kad su došli na mjesto događaja svi su ostali u šoku

SHARE

Policija je već navikla na svakakve telefonske pozive, ali ono što se dogodilo u subotu ujutro u jednom gradiću u Ohiju, lokalni čuvari zakona nikada neće zaboraviti. U 5.26 sati ujutro u stanici u North Ridgevilleu je zazvonio telefon.

– Upomoć, prati me svinja – urlikao je muškarac s druge strane linije, dok je operater koji je primio poziv umirao od smijeha.

Zaključio je da je čovjek mrtav pijan, da se vraća kući iz noćnog provoda i halucinira, piše BBC. Za svaki slučaj rekao je patroli da pogleda o čemu je riječ, a kad su policajci došli na mjesto događaja, imali su što za vidjeti. Nasred ceste stajao je prestravljeni muškarac koji je bio potpuno trijezan. I da, nekoliko metara iza njega uočili su svinju koja ga je uporno pratila. Jadni čovjek nije znao više što napraviti, a ideja da svinju dovuče do vlastite kuće uopće mu se nije sviđala.

Iznenađeni policajci također nisu znali što napraviti, ali je onda u ključnom trenutku na scenu došao policajac Kuduzović koji je nekako uspio strpati svinju u stražnji dio automobila.

– Svinja u policijskom automobilu, primjećujete li ironiju? Svi koji smatraju da je ta uzrečica smiješna sada shvaćaju da zapravo uopće nije originalna – našalili su se policajci.

Svinju su policajci prvo odvezli u prihvatilište za pse, a potom su je vratili vlasniku.