Home Crna kronika UŽAS U SLAVONIJI Mrtva tijela muškarca i žene pronađena na obali Dunava...

UŽAS U SLAVONIJI Mrtva tijela muškarca i žene pronađena na obali Dunava kod Aljmaša; MJEŠTANI ‘Imamo teoriju, ali policija to nije potvrdila…’

SHARE

Mrtva tijela dviju osoba pronađena su u nedjelju u poslijepodnevnim satima u neposrednoj blizini ušća Drave u Dunav, kod Aljmaša. Mrtvo tijelo muškarca pronađeno je oko 15.45 sati, a mrtvo tijelo žene 20-ak minuta kasnije.

– Vraćao sam se čamcem u Aljmaš i vidio policijski gliser. Policajac mi je mahao rukom neka usporim da ne pravim valove. Policija je ogradila dio obale i nikoga nije puštala da se obalom spusti do toga mjesta. Nisam znao što se događa, ali kasnije sam čuo da su pronašli dva tijela – kazao je Glasu Slavonije očevidac. Mještani dodaju da je nakon nekog vremena od pronalaska tijela stiglo vozilo pogrebne tvrtke koje ih je odvezlo.

Za sada nije poznat identitet muškarca i žene čija su tijela u nedjelju pronađena. S obzirom na loše stanje njihovih tijela koja su u poodmaklom stadiju raspadanja, identifikacija bi mogla i potrajati. Iz policije doznajemo da je kriminalističko istraživanje i utvrđivanje identiteta u tijeku. Također, za sada se ne može znati je li riječ o osobama koje su možda bile zajedno.

Mještani Aljmaša mahom su pretpostavljali da se radi o ilegalnim migrantima, no ta teorija nije potvrđena jer postoji mogućnost i da je riječ o osobama koje su nestale tijekom proteklih tjedana, odnosno da su oboje počinile samoubojstvo u dva odvojena slučaja, piše Glas Slavonije.