Home Zanimljivosti Zgodna turistica naručivala hamburger, no nije primijetila da je pokazala previše

Zgodna turistica naručivala hamburger, no nije primijetila da je pokazala previše

SHARE
Turistica je u McDonald’su naručivala hamburger, a pogled koji su imali ostali gosti restorana bio je neprocjenjiv

Britanski turisti na glasu su kao najraskalašeniji, a to je dobro poznato i svima na našoj obali.

Dok stanovnici Hvara ili Paga svake godine muku muče s njihovim ponašanjem pod utjecajem alkohola, u ništa manjem problemu nisu niti Španjolci koji žive na otoku Mallorci koja je uz hrvatsku obalu, jedna od omiljenih party destinacija mladih Britanaca.

Koliko vole alkohol i u kakvom su stanju nakon neprospavane pijane noći pokazala je jedna britanska turistica snimljena u mjestu Inca, 47 kilometara udaljenom od poznatog Magalufa, destinacije koju partijaneri na Mallorci ne zaobilaze.

Djevojka je, naime, u McDonald’su naručivala hamburger ne obraćajući pažnju na to da joj se suknja koju je imala na sebi povukla do struka pa je pokazala cijelu stražnjicu.

Britanka | Autor : Privatna fotografija/BildFoto: Privatna fotografija/Bild

Fotografiju je objavio njemački Bild, a prenijeli su je i svi britanski mediji.

Djevojka je u restoranu bila s dvoje prijatelja te je još vidno pripita naručila hamburger ne bi li se oporavila nakon neprospavane noći.

Inače, španjolske vlasti već se godinama bore s pijanim turistima pa su postrožili zakone i uveli visoke kazne za one koji se ne pridržavaju pravila. Tako osobe koje se skidaju u javnosti ili uriniraju na ulici mogu platiti kaznu i do 750 eura. Pa tko voli nek’ izvoli.