Home Zanimljivosti FOTOSESSION U NOVOM MAGNUMU: VENERA IZ VELE LUKE RAZOTKRILA DUŠU Nova voditeljica...

FOTOSESSION U NOVOM MAGNUMU: VENERA IZ VELE LUKE RAZOTKRILA DUŠU Nova voditeljica folk radija Extra FM: ‘Triput sam se jako zaljubila, nije završilo dobro. Muškarci misle da sam samo još jedna plavuša, a onda se iznenade!’

SHARE

Novi broj Magnuma donosi veliki intervju i spektakularni fotosession s Ecijom Ivušić, novom voditeljicom folkradija Extra.FM.

Venera iz Vele Luke, kako je zovu, otkrila je detalje svog privatnog i ljubavnog života.

Za sebe kaže da nije zaljubljiva.

– Teško se zaljubim, ali kad se to dogodi, onda je to to. Potpuno sam predana i lojalna. Mislim da nisam predviđena za ovaj svijet ili se meni nisu događali ljudi koji su trebali – kaže Ecija. Priznaje da se zaljubila tri puta, ali da niti jednom nije dobro završilo. Većina muškaraca s kojima je bila i danas su njezini prijatelji. Jasno joj je da će se o njezinim vezama pisati, pa isto tako i o bolnim prekidima jer je javna osoba.

– Volim normalne dečke. Prirodna sam osoba, volim otići u prirodu, šetati po Jarunu, otići u kino, tako da je logično da će se znati kada budem imala nekoga, a taj netko mora jako dobro znati što hoće i biti jak – kaže i dodaje da je sve u životu napravila sama.

Voljela bi živjeti u paru, imati život udvoje, ali do sada nije imala tu priliku.

– Živjela sam s roditeljima i bratom, kupila sam svoj stan i preselila se. U principu ni ne znam kako je to. No, sada sam se navikla na svoj komoditet i puno radim, a čini mi se da frajeri ne vole kad žena ima svoj đir. Oni vole da je žena više podložna i da ih prati, a ja nisam netko tko će se prilagoditi – priča Ecija i dodaje kako nikad od muškarca nije uzela ni kunu. Ne da nije mogla, nego je, kaže, znala da bi, pristane li na to, samu sebe stavila u poziciju u kojoj ne želi biti.

Zagreb, 130518.
Studio Hanza Media.
Ecija Ivusic za Magnum.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Tomislav Krišto / CROPIX

 

Cijeli intervju i izazovne fotografije fotoreportera Tomislava Krište možete pronaći u novom broju Magnuma koji je na kioscima u četvrtak, 24. svibnja uz Jutarnji list.

Zagreb, 130518.
Studio Hanza Media.
Ecija Ivusic za Magnum.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Tomislav Krišto / CROPIX

 

Uz Eciju, ali i intervju s glumcem Goranom Grgićem Magnum, donosi i veliki specijal o fitnessu i treniranju kroz koji nas vodi Drago Pezić, osobni trener i jedan od najzgodnijih Hrvata, temu o prvom hrvatskom satelitu koji bi se već sljedeće godine mogao lansirati u svemir, testove gadgeta, vodiče kroz kupnju kupaćih kostima i brojne druge teme…