Home Društvo Evo koliko dugo traju grudnjaci i kada ih definitivno trebate baciti: naramenice...

Evo koliko dugo traju grudnjaci i kada ih definitivno trebate baciti: naramenice će vam otkriti sve

SHARE

Drage žene, jeste se ikad upitale koliko dugo može trajati grudnjak? Uvjereni smo da svaka od vas ima bar dva omiljena komada koja rotiraju već duže vrijeme. Sigurni smo i u to da su vaši “ljubimci“ skoro pa izlizani, tako da više i ne služe svrsi, primjerice onoj da podigne vaše grudi.

– Kao što morate promijeniti traperice i majice, tako morate mijenjati i grudnjake. Iako su izlizani, stari grudnjaci i nisu baš higijenski i puni su bakterija – kazao je Lyn Lewis, suradnik luksuznog brenda donjeg rublja “Journelle“.

Zaposlenici ove tvrtke naglasili su sljedeće. Iako su vam i dalje šarmantni i udobni, kada im dođe kraj više ne služe svojoj svrsi.
Ako omiljeni grudnjak nosite svakodnevno, on će vam biti valjan samo mjesec dana. Ako izmjenjujete dva grudnjaka, onda će njihov rok trajanja biti pola godine.

– Osim toga, najbolje ćete skužiti po naramenicama. Čim imate potrebu stalno ih namještati i podešavati, to znači da vaš grudnjak više nije za nošenje- kazali su stručnjaci.

Savjetuju da je najbolje da imate četiri, pet, pa čak i više grudnjaka koje ćete naizmjenice nositi. I u pauzi od nošenja, imat ćete vremena i za oprati ih.

Žene često misle kako ih nije potrebno često prati, no, to bi trebale redovito raditi kako bi mogli što dulje koristiti vaš grudnjak.

Svakako, stari zamijenite novim nakon godinu dana, jer to je maksimalno vrijeme koliko može biti valjan.