Home Crna kronika PRIOPĆENJE MUP-a ŽZH: Zatražena detaljna istraga oko smrti J.P. u prostorijama PU...

PRIOPĆENJE MUP-a ŽZH: Zatražena detaljna istraga oko smrti J.P. u prostorijama PU Ljubuški

SHARE

Danas u posljepodnevnim satima u prostorijama za zadržavanje PU Ljubuški zatečeno je beživotno tijelo muške osobe J.P. (36). Imenovani je lišen slobode u jutarnjim satima istoga dana zbog osnova sumnje o izvršenju više kaznenih djela.

O ovom događaju izvješten je dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu koji je izišao na mjesto događaja i u suradnji sa Sektorom kriminalističke policije MUP-a ŽZH rukovodi očevidnim radnjama .

U 21,00 sati održan je izvanredni kolegij u prostorijama MUP-a ŽZH na kojem je uz policijskog Komesara Milana Galića i šefove temeljnih ustrojbenih jedinica Uprave policije prisustvovao i ministar MUP-a ŽZH Zdravko Boras. Na kolegiju je između ostalog donesen zaključak da nadležna tijela Uprave policije MUP-a ŽZH provedu internu istragu u cilju utvrđivanja svih okolnosti navedenog događaja i eventualnih propusta u radu policijskih službenika.

Nakon izvršenog očevida bit će poznato više informacija o kojima će javnost biti pravovremeno obavještena, navodi se u priopćenju MUP-a ŽZH.