Home Zanimljivosti NAPOKON OTKRIVENO KOGA LJUBI NATALI DIZDAR: ZBOG NJEGA PUTUJE JOŠ ČEŠĆE

NAPOKON OTKRIVENO KOGA LJUBI NATALI DIZDAR: ZBOG NJEGA PUTUJE JOŠ ČEŠĆE

SHARE
I nakon 15 godine karijere Natali Dizdar još je jednako tajnanstvena oko privatnog života. Ipak, doznalo se zbog koga poznata glazbenica ide u New York.

Njezin hit ‘Nećeš me, zar ne?’ koji je Natali Dizdar predstavila na zadnjem albumu ‘Iluzije’, srećom, nema nikakve veze s njezinim privatnim životom.

33- godišnja zadarska pjevačica je zaljubljena i sretna, a kako izjave oko svog privatnog života daje dozirano, mnogi su se počeli pitati tko je njezin izabranik.

Uz pomoć društvenih mreža doznalo se da je njezin dečko William Perge, inače Francuz koji živi i radi u New Yorku, a on je razlog zašto Natali često putuje preko ‘bare’.

‘Oko ljubavnog života nemam što prijaviti osim da mi je lijepo i da uživam’, rekla je u nedavnom intervjuu za Gloria.hr tajanstvena glazbenica.

Par dijeli strast prema putovanjima o kojima je Natali ovisna, a o vezama na daljinu kaže da su vrlo dinamične.

‘Uvijek se nešto događa!’, rekla je nedavno Natali.

Inače, diplomirala je socijalnu pedagogiju na Edukacijsko- rehabilitacijskom fakultetu, a sada završava drugu godinu Gestalta. Njezino zanimanje joj, kaže, pomaže i u karijeri, pogotovo u odnosima, a sigurno ponajviše u onim ljubavnim, piše Gloria.hr