Home Život Čitlučki maturanti obilježili završetak srednjoškolskog obrazovanja, Jelena Pehar učenica generacije (FOTO)

Čitlučki maturanti obilježili završetak srednjoškolskog obrazovanja, Jelena Pehar učenica generacije (FOTO)

SHARE

Maturanti 41. generacije maturanata Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića sinoć su u hotelu Kaktus svečano obilježili završetak srednjoškolskog obrazovanja.

Bila je to posebna večer za 227 maturantica i maturanata koji su zablistali u glamuroznom izdanju na svečanoj večeri.

Generacija maturanta koja je sinoć proslavila završetak važnog dijela svog života, proveselila se i zahvalila svojim profesoricama i profesorima za trud i brigu ima ukupno 35 učenika koji su tijekom srednjoškolskog obrazovanja sve razrede završili odličnim uspjehom, a najbolja među njima je Jelana Pehar, učenica IV. 1.

Uz to što je u protekle četiri godine bila odlična učenica, Jelena je svoje školske obveze uspijevala uskladiti sa sportskim, te je u karateu postigla fantastične uspjehe. Osvajajući medalje na državnim, europskim i svjetskim prvenstvima Jelena Pehar na najbolji je način predstavljala općine Čitluk na sportskom borilištu, zbog čega joj je Općina Čitluk 2016. godine Jeleni uručila Godišnju nagradu, a Jelena je kako izuzetno nadarena sportašica dobitnica i Nagrade Dražen Petrović.

Prof. Adela Škutor, ravnateljica SŠ dr. fra Slavka Barbarića, učenici generacije uručila je zlatnik s likom fra Slavka Barbarića i prigodni dar. Također, prigodni darovi bit će uručeni i ostalim odličnim učenicima.

Zanimljivo je da je učenik 40. generacije maturanata Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića bio Jelenin brat Mario, a za svaku pohvalu je i činjenica da maturantice sinoć nose lijepe bijele narukvice izrađene u Udruzi Susret, prenosi Brotnjo.info