Home Šport MADRID SE TRESE, ALI OD ŠOKA: Ronaldo i Bale najavili odlazak

MADRID SE TRESE, ALI OD ŠOKA: Ronaldo i Bale najavili odlazak

SHARE
Cristiano Ronaldo protiv Liverpoola nije imao svoju noć, te je prekinuo tradiciju zabijanja golova u finalima Lige prvaka. Unatoč tome, ovo je njegova peta “kanta”, a toliko ih imaju kolektivi Barcelona i Liverpool.

Ali, ponovno se pobrinuo da se svjetla reflektora okrenu prema njemu. U izjavi nakon utakmice kazao je sljedeće: ”Bilo je lijepo igrati u Realu. Kroz sljedećih nekoliko dana dat ću odgovore na sva pitanja navijačima koji su uvijek bili na moj strani. Budućnost sada zaista nije važna. Najprije se moram dobro odmoriti, a onda me čeka SP s reprezentacijom. Vidjet ćemo što će se dogoditi”, kazao je Ronaldo, a španjolski mediji objavili su da se najbolji igrač svijeta prema posljednjem izboru FIFA-e oprostio od ‘Galacticosa’.

Kapetan Reala Sergio Ramos kasnije je komentirao izjave Ronalda i rekao je kako misli da je Portugalac govorio u prošlom vremenu isključivo u kontekstu protekle sezone.

”On je naš ključan igrač. Mislim da ne postoji bolje mjesto za njega od Madrida”, kazao je Ramos pokušavajući umanjiti izjavu.

Zatim je na scenu stupio igrač utakmice Gareth Bale, te je i on najavio da će ovog ljeta sjesti s menadžerom i razgovarati o budućnosti, istaknuo je i tugu jer finale nije počeo od početka.

– Ovo je timska igra, ali kad si zamjena, to je igra od više nego 11 igrača. Ja sam ostavio utisak. Znamo što smo postigli i koliko smo dobri bili. Domaća liga bila je razočaravajuća, ali osvojili smo Ligu prvaka. Na kraju, ipak je ovo završila kao dobra sezona – za kraj je Bale, isto kao i Ronaldo, šokirao navijače Reala: – Moram sjesti sa svojim menadžerom ovo ljeto i raspraviti o tome. Meni je potrebno da igram iz tjedna u tjedan, a to se nije dogodilo ove sezone. Zbog ozljede sam bio van terena pet – šest tjedana, ali od tada sam potpuno spreman.
U noći kada treba slaviti, sujete velikana su proradile.
Grude.com/agencije