Home Šport Pogledajte navijača koji je utrčao na teren i spriječio Ronalda da postigne...

Pogledajte navijača koji je utrčao na teren i spriječio Ronalda da postigne gol u finalu: Portugalac je proključao od bijesa, navijača su rušili zaštitari (VIDEO)

SHARE

Veliki skandal viđen je u samoj završnici finalne utakmice Lige prvaka, gde je Real savladao Liverpool sa 3:1 i došao do svoje 13. titule prvaka Europe.

Mogao je rezultat da bude i uvjerljiviji da jedan navijač nije utrčao na teren doslovno pred kraj utakmice, i to u situaciji kada je Cristiano Ronaldo izašao jedan na jedan sa golmanom Karijusom.

Kako je branio golman LIverpoola, to bi vjerovatno i bio gol. Da li je navijač želio spasiti ga odnovog poniženja, pa je utrčao i prekinuo akciju, ili možda fan Messija pa nije htio da Ronaldo postigne gol u finalu, ili je samo želeo svoj trenutak “slave”, ostaje za nagađati.

Uz njega je utrčalo i osiguraje, koje ga je zaustavilo u kaznenom prostoru, klasičnim obaranjem s leđa. Igra je zaustavljena, a Ronaldo je bjesno šutnuo loptu i odmahnuo rukom, jer je žarko htio taj gol u finalu Lige prvaka.

Po završetku meča Ronaldo je izjavom šokirao navijače i najavio odlazak iz Real Madrida, piše Telegraf.rs