Home Šport Snimka Luke Modrića zapalila internet: “Ovo je dokaz da je najbolji na...

Snimka Luke Modrića zapalila internet: “Ovo je dokaz da je najbolji na svijetu”

SHARE

Gotovo nakon svake utakmice nižu se hvalospjevi na račun igre Luke Modrića i njegove važnosti za uspjehe madridskog Reala. Opravdano, jer način na koji on igra, na pregled igre koji ima i pravovremenu, preciznu i idealnu loptu spremnu za uposliti suigrača u svakom trenutku, aduti su koji ga čine članom nogometne elite.

Višestruko nagrađivani četverostruki osvajač Lige prvaka svima je poznato moćno nogometno oružje Realova trenera Zinedinea Zidane, stručnjaka čija je igra bila takva da je sve ovo što sad Modrić sluša već pušteno u eter samo sa imenom francuskog majstora uz epitete, piše Net.hr.

Idealno rješenje

Što Modrić znači za izgled osvajača Lige prvaka najbolje zna upravo njegov trener koji mu prepušta konce igre u ruke vjerujući mu u svakom trenutku da će pronađeno rješenje biti i idealno za sastav koji vodi. U pravilu i jest tako.

Dokazuje to i priloženi zapis – objavljen dan prije finala LP-a – koji se posljednjih dana počeo dijeliti društvenim mrežama, a koji pokazuje (ipak tek) djelomičnu analizu Modrićevih igara i njegova pravovremena rješenja u teškim situacijama, piše Jabuka.tv