Home Društvo ŽZH: U četiri prometne nesreće ozlijeđene tri osobe

ŽZH: U četiri prometne nesreće ozlijeđene tri osobe

SHARE

U protekla tri dana na području Županije Zapadnohercegovačke dogodile su se četiri prometne nesreće, javlja Civilna zaštita ŽZH.

U subotu u 20.50 sati, dogodila se prometna nesreća u Širokom Brijegu, u mjestu Uzarići. U prometnoj nesreći sudjelovala su dva vozila, a pričinjena je manja materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba.

U nedjelju, u 13.10 sati, dogodila se prometna nesreća u Širokom Brijegu, u mjestu Trn. Pričinjena je manja materijalna šteta.

Također, isti dan u 15.25 sati, dogodila se prometna nesreća na ulazu u Grude iz smjera Imotskog u ulici Republike Hrvatske.

Pričinjena je veća materijalna šteta, a dvije osobe zadobile su tjelesne ozljede i vozilima hitne pomoći prebačene su u Dom zdravlja Grude. Za vrijeme očevida promet bio potpuno zaustavljen. U ovoj prometnoj nesreći sudjelovala  su tri vozila.

Noćas u 00.45 sati, dogodila se prometna nesreća na kružnom toku na ulazu u Ljubuški iz smjera Čapljine. U prometnoj nesreći sudjelovala su dva vozila, a pričinjena je manja materijalna šteta dok je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede, stoji u priopćenju Civilne zaštite ŽZH.