Home Crna kronika Ljubuški vatrogasci intervenirali na GP Bijača, na Bučinama pronađen NUS (tromblon)

Ljubuški vatrogasci intervenirali na GP Bijača, na Bučinama pronađen NUS (tromblon)

SHARE

Informacije od gradskog/općinskih operativnih centara na području Županije Zapadnohercegovačke i od drugih davatelja informacija za protekla 24 sata.

Jučer od 17:00 do 18:00 sati, Ljubuški vatrogasci su imali intervenciju na GP Bijača, gasili su požar na osobnom automobilu marke Renault (samozapaljenje). U intervenciju su sudjelovala 4 vatrogasca i 2 vatrogasna vozila.

Pričinjena je veća materijalna šteta.

MUP Ljubuški je zaprimio dojavu da je na lokalitetu Bučine (Ljubuški), pronađen NUS (tromblon). Informacija je proslijeđena timu za razminiranje u Mostaru.

Jučer u 17:00 sati, prometna nezgoda u ulici Kardinala Alojzija Stepinca (Široki Brijeg), manja materijalna šteta, u nezgodi sudjelovala dva vozila.

Prometna nesreća dogodila se u zavoju, najvjerojatnije zbog skliskoga kolnika, došlo je do kontakta Golfa 2 i vozila marke Mercedes.

Kako javlja Civilna zaštita ŽZH 12:30 sati, prometna nezgoda na seoskom putu u mjestu Lipovice (Posušje), manja materijalna šteta, u nezgodi sudjelovala dva vozila.

U Grudama u 16:00 sati, prometna nezgoda na križanju ulica Blage Zadre i Gojka Šuška (Grude), veća materijalna šteta, dvije osobe zadobile povrede, u nezgodi
sudjelovala dva vozila.