Home Zanimljivosti Ovo od nje ne biste očekivali? Nives Celzijus iznenadila mnoge otkrićem kakav...

Ovo od nje ne biste očekivali? Nives Celzijus iznenadila mnoge otkrićem kakav seks zapravo najviše voli, ali i tko je trenutno najviše uzbuđuje

SHARE

Nives Celzijus se godinama toliko vješto i spretno igra vlastitom seksualnošću, da je već razvila strategiju po kojoj se neki njezini potezi ili izjave već daju pretpostaviti.

Nekad je šokirala i sablažnjavala dio javnosti, jer ju je javnost poznavala isključivo kroz dekoltiranu visokonaponsku pojavu. Kad su se pjevačici, glumici i spisateljici konačno u životu posložile karte da može raditi sve ono što voli i od toga živjeti, te je shodno tome u medijima počela bivati drugačije i znatno manje plastično predstavljana, Nives je stekla velike simpatije javnosti. Ostala je ona i mazna i izazovna, jer joj to naprosto u poslu treba, ali se pokazala i kao vrlo zanimljiva, šarmantna, elokventna i srdačna osoba.

Danas Nives ne mora brinuti kako sačuvati osmišljeni imidž, naprosto može biti ona koja je i izjavljivati točno ono što misli. Tako je i nedavnim gostovanjem u popularnom beogradskom televizijskom “Ami G Showu” iznenadila otkrićem kakav seks najviše voli. A to je ujedno i bio odgovor na pitanje voditelja koliko je trajao njezin najkraći seks.

“Meni je to zapravo najdraži seks, dvije minute! Ja volim te brzinske, neplanske, spontane!” – priznala je aktualna članica žirija “Tvoje lice zvuči poznato”.

Ustvrdila je i da ne postoji novac za kojeg bi pristala glumiti u porno filmu, ni profesionalnom, ni “onom kućnom privatnom”.
Također je na pitanje “tko je trenutno više loži Beograđani ili Zagrepčani” priznala da je u “aseksualnoj fazi”.

“Imam već godinama problem da me nitko ne loži. Ja sama sebe naložim. Maštovita sam…” – priznala je popularna pjevačica i zacijelo još jednom razbila brojne predrasude…, prenosi Slobodna Dalmacija