Home Zanimljivosti Žene traže Meghanin nos, a ona ga je sredila kod kirurga?

Žene traže Meghanin nos, a ona ga je sredila kod kirurga?

SHARE

Meghan ima gotovo savršeno oblikovan nos. Pravilno su joj smještene oči i njezina brada u obliku slova ‘V’ je klasično lijepa. Lice joj je dobre simetrije i blizu je onoga što su Grci smatrali savršenim, ispričala je u ožujku kirurginja De Silva o bivšoj glumici Meghan Markle (36) za britanski Express.

Nakon što su princ Harry (33) i Meghan objavili zaruke, žene diljem svijeta počele su kopirati odijevanje bivše glumice, ali i njezin izgled. Nakon njihovog vjenčanja 19. svibnja kirurzi su kako tvrde, dobili još više posla oko kopiranja nove članice kraljevske obitelji.

Buckingham Palace garden party | Autor: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELLfoto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL

– Sve više žena mi dolazi i traži nos poput njezinog. Ima takav oblik da izgleda predivno iz profila. Sitan je i jako ženstven – ispričao je nedavno američki plastični kirurg Norman Rowe za magazin Edition.

Ipak, stručnjaci tvrde da je vojvotkinja nos također ‘sređivala’ što je vidljivo po njezinim fotografijama iz tinejdžerske dobi. Meghan je 1999. s 18 godina pozirala za srednjoškolski godišnjak u Los Angelesu, a sebe je predstavila kroz citat, pišu 24sata.hr