Home Zanimljivosti IDEJA ZA PET! NAŠ RAZREDNIK JE NAJBOLJI! Maturanti omiljenom profesoru oblijepili...

IDEJA ZA PET! NAŠ RAZREDNIK JE NAJBOLJI! Maturanti omiljenom profesoru oblijepili automobil simpatičnim porukama, evo kako je on reagirao

SHARE

Miljenko Talan, razrednik 4. G razreda Elektrostrojarske škole u Varaždinu, poslije posla, tj. na kraju ove školske godine, doslovce je imao – pune ruke posla!

Naime, maturanti su mu na najoriginalniji mogući način htjeli pokazati koliko ga cijene i vole, pa su sve što misle o svom omiljenom profesoru napisali na što više papirića, koje su zatim zalijepili na Miljenkov automobil parkiran ispred škole, piše portal Regionalni.com.

– Najbolji razrednik! Hvala vam za ove četiri godine! Prirasli ste nam k srcu! – ovo je samo dio poruka koje su dočekale gospodina Talana, a na njegov odgovor, srećom, nije trebalo dugo čekati.

– Želio bih samo reći da uopće neću imati posla nakon posla. Papiriće ponosno ‘nosim’ još od maturalne večere, odnosno od petka navečer. Ja sigurno nisam najbolji razrednik, ali je zato 4 G zasigurno najbolji razred! – izjavio je gospodin Talan, a prenio je HRT.

Ivan Agnezović

 

Ivan Agnezović

Ivan Agnezović

Ivan Agnezović

Ivan Agnezović

Ivan Agnezović