Home Zanimljivosti Prošle godine su rekli da im je dosta, a sad čekaju –...

Prošle godine su rekli da im je dosta, a sad čekaju – 21. dijete!

SHARE

Sue Radford (43) svoje dvadeseto dijete, sina Archija, rodila je u rujnu prošle godinea sad je već trudna sa 21. bebom. Iako je tada rekla da joj je to posljednje dijete sada očekuje djevojčicu.

– Drago mi je da smo priču sa rađanjem završili sa tako lijepim, okruglim brojem – rekla je tada Sue.

Bračni par iz grada Morecambe u grofoviji Lancashire u Engleskoj prvi put se sreo kada je Sue imala samo sedam godina. Prvog sina dobili su prije 28 godina, kada je Sue imala tek 14.

‘Ništa ne bi mjenjali’

Ona i njezin četiri godine stariji suprug Noel, inače vlasnici obiteljske pekarnice, nisu planirali imati tako veliku obitelj.

And the queue for cuddles has begun 😍

Gepostet von The Radford family am Donnerstag, 21. September 2017

– Kad se prije 28 godina rodio Christopher, naše najstarije dijete, nismo ni sanjali da ćemo biti blagoslovljeni s još toliko djece. U našoj kući je uvijek gužva, puno se radi i pomalo je ludo, ali ništa ne bismo mjenjali – kazala je Sue.

foto: FacebookSupružnici Radford prošle godine na proslavi drugog rođendana kćerkice Hallie

Nova beba sada će se priključiti obitelji u kojoj su već Christopher (28), Sophie (24), Jack (21), Daniel(19), Luke i Millie (17), Katie (15), James (14), Ellie (12), Aimee (11), Josh (10), Max (9), Tillie (7), Oscar(6), Casper(5), Hallie (3), Phoebe (2) te najmlađi Archie ( 9 mjeseci). Najmlađem su prošle godine braća i sestre dali ime jer roditelji više nisu imali ideja..

Troškove planiraju unaprijed

Kao najveća engleska obitelj, Redfordovi zajedno žive u velikoj kući koja je nekad bila dom za starije i nemoćne. Imaju deset spavaćih soba. Nemaju kredite, a svake godine svi zajedno ljetuju s tim da pomno planiraju svoje troškove i unaprijed odvajaju budžet za rođendanske i novogdišnje darove. Za svaki dječji rođendan odvoje po 100 funti po djetetu, a za Božić po 250 funti.

Noelu su predlagali da ode na vazektomiju, ali on to ne želi.

Sue i Noel već su postali djed i baka jer je njihova najstarija kći Sophie prošle godine dobila dijete.