Home Zanimljivosti Najburnija sezona emisije ‘Ljubav je na selu’ je i službeno iza nas:...

Najburnija sezona emisije ‘Ljubav je na selu’ je i službeno iza nas: Monika dala otkaz i seli se kod Denisa, Vatroslavova majka odbija upoznati Valentinu: ‘Ružno me komentira po Fejsu, vjeruje lažima moga bivšeg svekra!’

SHARE

To mora da je ljubav, ma ne, to jest ljubav, i ona je na predstavljanju u Zaboku, na prvom susretu farmera i kandidatkinja iz ovogodišnje sezone “Ljubav je na selu”, istog trena planula između Denisa Rumca iz Mučića pokraj Opatije i Monike Milinković iz Umaga. Amorova strelica ga je, priznao nam je jučer, netom nakon završetka još jedne sezone popularnog RTL-ova showa, pogodila u srce, izazvala pravu bakljadu. Ljubav se dogodila i Vatroslavu Tijanu iz Ražanca i njegovoj odabranici Valentini Curić iz Blizanaca pokraj Međugorja. A nešto kao ljubav, pa svađa, pa opet ljubav i tako tim slijedom, zapravo prilično neizvjestan i turbulentan odnos, i nadalje se događa Josipu Ćiritoviću iz Benkovca i Nikolini Cvekiz Pule.

Klik na prvu
– Najljepši dio u ovoj jedinstvenoj priči jest to što se moja Monika uskoro seli u Mučiće. Dala je otkaz u tvrtki u kojoj radi i već traži posao u Rijeci. Nama se dogodilo nešto najljepše na svijetu. Mi smo se jednostavno našli, nadopunjavamo se u svakom pogledu i neizmjerno mi fali dok je nema. Za sada smo se zbog njezinih obveza viđali vikendom. Ali evo još malo, i Monika se više od mene odvajati neće. Da, sve je ljepše s njom – neizmjerno je zaljubljen Denis.
Kamere su se ugasile pa možemo otvoreno; Denis obožava crvenokose žene, pa ga je živa vatra oblila kada je na spoju naslijepo u ženskom kružoku ugledao Moniku. Priznaje nam i kako tih nekoliko dana u Zaboku među njima, naravno osim velike simpatije, nije bilo apsolutno ničega. A dalje, e to je već njihova mala intima.

– Oborila me s nogu. I odmah sam u glavi znao, ili ona, ili nijedna druga. Na prvi moment sam prema njoj osjećao nešto više. I svi koji mi priđu kažu mi da su od početka imali osjećaj kako je to prava žena za mene. Show mi je pružio predobro životno iskustvo, ni u snu nisam sanjao da će završiti na ovakav način. Eto, baš smo kliknuli. Što se tiče ostalih kandidata, čujemo se po Faceu, Jovica me zna nazvati. A po pitanju ljubavi, pa Vatroslav i Valentina idu dobrim smjerom. A za ostale, bojim se da tu ljubavi neće biti – iskreno će Denis.

 

 

U Ražancu pokraj Zadra, u ljubavnom gnijezdu Vatroslava Tijana, svoje je mjesto našla i njegova djevojka Valentina. Dva snažna karaktera puno se vole, malo i svađaju, tu i tamo podbadaju, ne daju jedan drugome gušta. A sve je počelo kada je Valentina za Božić Vatroslava vidjela na reklami za show, i rekla, “oops, idem se prijaviti”.
– Gledala sam show svake sezone, i stvarno nisam nikada mislila da bih se prijavila. To me uopće nije vuklo. Ali kad san vidjela da je tu i Vatroslav, rekla sam, idem. Baš mi se svidio. Moji su strašno bili protiv toga da uđem u show, znate kakvi su tradicionalni Hercegovci. Ali, mi smo se odmah skompali, evo već četiri mjeseca živimo zajedno u Ražancu. Kupio mi je auto da bih lakše išla na posao u Zadar, gdje sam jedno vrijeme radila. Ovo ću ljeto posao imati u Ražancu, stiže nam sezona. Vatroslav mi malo digne živce, malo se svađamo, ljutimo, pa ne razgovaramo, kao i svi parovi. Ali ne bismo to ni radili da se toliko ne volimo – kaže Valentina.

 

 

 

Hercegovačka furija
A onda nam je otvorila dušu i ispričala nam otvoreno kako, usprkos tome što mjesecima već žive zajedno i imaju vrlo ozbiljne planove, nema podršku i prihvaćanje Vatroslavove obitelji. Ljuti je to, pogađa, ne shvaća zašto ne žele prihvatiti njihovu sreću, Vatroslavu time pokušavajući nametnuti svoja razmišljanja o njegovoj budućnosti.
– Čak me Vatroslavova majka ružno komentira po društvenim mrežama, te na njegovoj FB stranici. Piše neke vrlo ružne riječi o meni, vjeruje lažima drugih ljudi, posebno moga bivšeg svekra koji me je zlostavljao dok sam bila u braku. I nastavio nakon raskida braka. Njegova me majka nije željela ni upoznati u ova četiri mjeseci koliko s Vatroslavom živim, kako bi vidjela kakva sam zapravo osoba. Njezin je sin odrasli čovjek koji može samostalno odlučivati s kim će biti. Ako je on sretan, i njegovi bi roditelji trebali biti sretni zbog njega. Moja je majka bila kod nas u Ražancu, Vatroslava nisam još odvela u Međugorje, ali imamo veliku feštu za koji mjesec i dolazimo gore da upozna moju obitelj – kaže Valentina.
A što veli Vatroslav? Pa to da je ovo bilo posebno iskustvo, koje mu je donijelo i jednu hercegovačku zgodnu, lijepu furiju u život. Kaže kako mu je stigla ljubav, pa potvrđuje i malo svađe, ali tako to već uobičajeno biva. Bi li ponovio ovo iskustvo?
– Ponovio bih svakako, osim šta bih od produkcije tražio dnevnice. Bilo je i prilično naporno, ali i lijepo. A iza svega toga ostala je moja Valentina – kaže Vatroslav.