Home Zanimljivosti POZNATA GLUMICA TRUDNA U 55. GODINI: Svoje peto dijete čeka s 15...

POZNATA GLUMICA TRUDNA U 55. GODINI: Svoje peto dijete čeka s 15 godina mlađim dečkom; fanovi se zgražaju

SHARE

Na Instagramu se zahuktala prava rasprava među njenim obožavateljima

Poznata danska glumica i manekenka Brigitte Nielsen (54) iznenadila je hordu svojih obožavatelja kad se na Instagramu pohvalila svojom fotografijom u visokom stupnju trudnoće. “Obitelj se povećava”, kratko je napisala i dala do znanja kako, unatoč godinama, čeka svoje peto dijete s 15 godina s mlađim suprugom, televizijskim producentom Mattijom Dessijem (39). Bit će to njihovo prvo zajedničko dijete.

“Kako je ovo moguće?”, “Ne, oprosti, ali ne vjerujem u ovo. Kako si mogla postati toliko trudna u nekoliko dana? Ako si stvarno trudna, želim ti sve najbolje, ali mislim da je ovo lažno”, sumnjičavi su bili glumičini fanovi, a neki su sugerirali da je pronašla donatora ili ranije zamrznula embrije. Dodali su kako je to u redu jer ima novca i može si priuštiti dadilje.

EVA LONGORIA SJAJI OD SREĆE: Glumica ponosno pokazuje trudnički trbuščić, do poroda broji još dva mjeseca

Ipak, nisu mogli prestati isticati njezine godine. “Bit će teško s tinejdžerom u 70-ima”, komentirali su i dodali kako nema ništa lijepo u tome što će roditi vlastito “unuče”. No, nisu svi bili negativno nastrojeni te je bilo i onih koji su pohvalili njezin riskantan potez i poželjeli joj svu sreću.

Dankinja, koja je poznata po ulozi u filmovima Crvena Sonja i Rocky VI,  iza sebe ima vrlo živopisan ljubavni život. Javnost najviše pamti njezin brak s glumcem Sylvesterom Stalloneom (71) od 1985. do 1987. Bila je i s njegovim bratom po mišićima Arnoldom Schwarzenegerrom (70) dok je bio oženjen novinarkom Marijom Shriver (62). Svojedobno se hvalila i kako je devedesetih imala seks na jednu noć s glumcem Seanom Pennom (57).