Home Kultura U Centru za kulturu Mostar u utorak promocija nove knjige Martine Mlinarević

U Centru za kulturu Mostar u utorak promocija nove knjige Martine Mlinarević

SHARE

Promocija nove knjige „Huzur“ Martine Mlinarević Sopta bit će upriličena u utorak 05. 06. 2018. godine u 20:00 sati u prostorijama Centra za kulturu grada Mostara.

“Bit će to samo dva dana prije moje treće operacije u zadnjih osam mjeseci, a koja mi slijedi 07.06. Voljela bih da se upravo zato podružimo najjačim zagrljajima koje imate, trebat će mi. Pripremamo jednu divnu večer, što bi reko Džamonja, ako ti jave da sam pao (umro), da smo se bar nafeštali.

O knjizi vam neću pisati ništa dok je ne uzmete u ruke. Priča je to o najodvratnijim i najljepšim mjesecima koji su iza mene. Njezinom kupovinom dakako financirate u potpunosti liječenje ovdje prisutnog levata, dakle podržavate kupovinu kanabisa i tableturina, pa dobro razmislite 😀

O svemu tome i o mnogo drugih tema, pričat ću večeras u svojoj matičnoj kući, kod Senada Hadžifejzovića u Centralnom Dnevniku Face TV-a od 19h, u intervjuu za medije po prvi put od 2013.godine.

Knjiga će biti dostupna u prodaji jutro nakon njezinog predstavljanja u Mostaru, a o svemu tome ću vas obavijestiti naknadno. Hvala za sve što činite za mene kroz svo ovo vrijeme. Ljubav je to nemjerljiva”, objavila je na svojoj Facebook stranici Martina Mlinarević Sopta.