Home Zanimljivosti ‘TLZP’ ima novu sutkinju: Nives zbog neobjašnjenih zdravstvenih razloga napustila snimanje, na...

‘TLZP’ ima novu sutkinju: Nives zbog neobjašnjenih zdravstvenih razloga napustila snimanje, na njeno mjesto stiže kraljica svadbi Maja Šuput

SHARE

Iako je kao sutkinja u popularnom “showu” “Tvoje lice zvuči poznato” iz emisije u emisije oduševljavala publiku, Nives Celzijus više neće zasjesti na ocjenjivačku klupu.
Razlozi su, kako na Novoj Tv navode, zdravstveni, pa će nekoliko finalnih emisija popuniti uvijek spremna Maja Šuput. Ne znamo kako će pjevačica i “kraljica pireva” u Hrvatskoj svoj pretjerano natrpani raspored još malo opteretiti, ali čini se da je našla vremena i za to.

Maja će se tako pridružiti Saši Lozaru, Kedži i Mariju Petrekoviću u ocjenjivanju preostalih kandidata, a polufinalna emisija donosi zaista zanimljive transformacije.
Katarina Baban probat će donijeti isto ono navijačko ludilo koje je u svojoj pjesmi postigao Nered, iako sama kaže kako ne zna tko je taj reper. ”Ja sam Nereda i Stoku jedno vrijeme miješala, nadam se da se dečki neće naljutiti”, bila je iskrena.

Zbunjen joj je i kolega kandidat, Matko Knešaurek. On bi se ovoga tjedna na pozornic trebao pojaviti kao dio poznatog francuskog dua La Bouche.
”Gledam, gledam, gledam i nemam pojma tko su ti ljudi. Kad sam čuo koja je pjesma, onda sam shvatio da znam pjesmu, a ne znam ljude”, izjavio je.
Paola Valić Bekić i Drele imaju nešto lakši zadatak, oni svoje zvijezde barem prepoznaju na fotografiji. Paola će nastupiti kao Robbie Williams, a Drele kao Missy Elliott.
Ostali kandidati su također uzbuđeni pred finale: Amel Ćurić postat će Barry White, Maja Bajamić Indira iz Colonije, Damir Poljičak bit će Pink, a Ana Vilenica utjelovit će Michela Tela.