Home Zanimljivosti Vlatka Pokos vratila se u Hrvatsku, u intervjuu kroz suze progovorila o...

Vlatka Pokos vratila se u Hrvatsku, u intervjuu kroz suze progovorila o najtežim trenucima: ‘Ja sam ovdje bila psihički maltretirana, i javno i nejavno’

SHARE

Vlatka Pokos se prije godinu dana iz Zagreba preselila u Kanadu, a za RTL-ov “Exkluziv” otkrila je da je “otišla iz egzistencijalnih razloga i vlastitog zdravlja”.
– Ja sam ovdje bila psihički maltretirana, i javno i nejavno. S druge strane, cijela moja privatna situacija i sve što se događalo posljednjih 11 godina, kad sam se razvela, uništila mi je ovdje život i egzistenciju.

Ja sam praktički, to ne skrivam, na neki način bankrotirala. Ja sam uspjela prije odlaska u Kanadu prodati stan, riješiti sve s bankom, riješiti se auta, sve sam to riješila, tako da sam iz Hrvatske otišla na nuli – kazala je.

U emotivnoj ispovijesti dotaknula se i braka s Josipom Radeljakom Dikanom, a na pitanje novinarke Ane Miščević je li bila riječ o strastvenoj ljubavi odgovorila je potvrdno.
– Ljudi ako to ne dožive ne mogu shvatiti da je moguće zaljubiti se u osobu stariju 27 godina. Moj bivši suprug, kad sam ga upoznala, imao je 58 godina, bio je vrlo zgodan i šarmantan muškarac. On je za mene bio svjetski čovjek, živio je u Rimu, obrazovan, što se sad po njegovim zadnjim istupima i eskapadama ne bi reklo, ali mi smo razgovarali o operi, književnosti…

Na neki način te intrigira kakav je to muškarac koji je imao te prekrasne žene prije mene, kao Enu BegovićBebu Lončar… – istaknula je te dodala kako je Beba kroz njezinu situaciju s razvodom ponovno proživjela svoju.

– Nažalost, Beba nije imala direktan kontakt sa mnom, ali u tom zadnjem momentu ona je mene željela upozoriti što bi mi se moglo dogoditi jer je ona prošla pakao. Kroz moju priču ona je proživjela ponovno svoju. I kontaktirala me je preko jedne svoje prijateljice iz Zagreba.

To je jedna prekrasna žena, lijepa, obrazovana, svjetska klasa – naglasila je Pokos, a posebno je emotivna postala prilikom razgovora o Lani, kćeri Josipa Radeljaka.

Sa 31 godinu, kada je ušla u Radeljakovu obitelj, Vlatka je upoznala i Lanu. ‘Ja sam se zaljubila u nju i prije nego sam je vidjela prvi put uživo. Imala sam tada 31 godinu i željela sam silom biti mama. Ja sam željela biti njena mama’, rekla je, a potom, na pitanje novinarke ima li i danas osjećaj da je Lana njezino dijete, Vlatki su nezaustavljivo krenule suze. Posljednji put Lanu je vidjela kada je imala devet godina, na sudu, no, kaže, i danas ju često sanja, ali kao djevojčicu od 3-4 godine, nikada kao djevojku koja je sada.