Home Crna kronika TRAGEDIJA NA KUPANJU NA MREŽNICI: 29-godišnjak bio na raftingu s društvom, u...

TRAGEDIJA NA KUPANJU NA MREŽNICI: 29-godišnjak bio na raftingu s društvom, u jednom je trenutku samo potonuo

SHARE

Voditelj HGSS-ovog tima ronioca Željko Baćurin rekao je Hini da je po dojavi na teren izašlo šest HGSS-ovaca, potraga nije dugo trajala, utopljenik je pronađen oko 15, 30 sati.

U rijeci Mrežnici kod Zvečaja na kupanju se utopio 29-godišnji muškarac, izvijestila je u nedjelju karlovačka Policijska uprava.

Muškarac se utopio u subotu oko 13,30 sati, a što je dovelo do tragedije istražit će i o događaju izvijestiti Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu. Voditelj HGSS-ovog tima ronioca Željko Baćurin rekao je Hini da je po dojavi na teren izašlo šest HGSS-ovaca, potraga nije dugo trajala, utopljenik je pronađen oko 15, 30 sati.  “Po izjavi svjedoka, znalo se otprilike gdje bi tijelo trebalo biti i tamo je i pronađeno, na dnu rijeke”, rekao je Baćurin.

Prema neslužbenim informacijama koje javlja Radio Mrežnica, 29-godišnjak je s društvom bio na raftingu. Nakon što je čamac u kojem je bio s kolegama došao do obale, on je krenuo plivati prema sredini rijeke, a u jednom je trenutku samo potonuo, vjerojatno nakon što mu je pozlilo.