Home Zanimljivosti Nikolina selfijem izazvala zgražanje: ‘Bože me sačuvaj što uradi lijepa žena’

Nikolina selfijem izazvala zgražanje: ‘Bože me sačuvaj što uradi lijepa žena’

SHARE
Voditeljica ne skriva da je četiri puta operirala nos, a obožavatelji njen novi izgled uspoređuju s izgledom Michaela Jacksona.

Voditeljica Nikolina Pišek Ristović nije nikada skrivala da je estetskim operacijama korigirala nos i priznala je da je imala četiri operacije.

– Sve je krenulo kad sam kao djevojčica imala nezgodni lom nosa. Poslije toga mi je nastala kvrga. Kirurg koji me prvi primio nije mi lijepo složio nos, tako da su preostale tri operacije bilesanacije njegova loše obavljenog posla – izjavila je jednom prilikom.

 

Nova fotografija koju je objavila na Instagramu njene obožavatelje je navela na pomisao kako je opet bila kodestetskog kirurga, jer joj lice, nos i usta izgledaju potpuno drukčije, a neki od pratitelja na ovoj društvenoj mreži njen novi izgled usporedili su s izgledom pokojnog Michaela Jacksona. 

– Baš kao Michael Jackson, samo da joj još počnu otpadati dijelovi lica. Ne kužim čemu te operacije, nos užas. Bože me sačuvaj što uradi od onako lijepe žene?!

Na ove komentare odgovorila je Nikolina.

– Zanimljivo… kad nakon nekoliko godina korištenja Instagrama ljudi primijete da imaš nos. Isti onaj u koji su gledali tih nekoliko godina. Meni je dobar, a to se računa – napisala je voditeljica.

 | Autor : Marko Prpić/Pixsell