Home Društvo Prvi turnir u obaranju ruke u Širokom Brijegu, stižu snagatori iz Ljubuškog,...

Prvi turnir u obaranju ruke u Širokom Brijegu, stižu snagatori iz Ljubuškog, Gruda, Posušja, ali i iz Splita i Zagreba

SHARE

Prvi turnir u obaranju ruke “Široki Brijeg 2018.” već je privukao više od 40 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Do njegova otvaranja ostala su još samo četiri dana.

U nedjelju 10. lipnja od 18 sati u Focus baru na Trnu u Širokom Brijegu (preko puta FEAL-a) započet će prvi turnir u obaranju ruke, a prijavila su se i neka zvučna imena.

Prijave primamo do sutra (četvrtak, 7. lipnja), a dosad je prijavljeno oko 40 natjecatelja iz BiH i Hrvatske, od Zagreba, Sinja, Splita, Vrgorca, preko Glamoča, Visokoga i Livna, pa sve do Tomislavgrada, Posušja, Širokoga Brijega, Gruda, Čitluka i Ljubuškoga. Bit će i nekih zvučnih imena, rekli su organizatori ovoga turnira za portal Jabuka.tv.

Natjecanje će biti u kategorijama do 95 kg – lijeva i desna ruka, te 95 + kg – također lijeva i desna ruka, prema sustavu dvostruke eliminacije, što znači da će svaki prijavljeni natjecatelj imati dvije prilike za prolaz dalje.

Organizatori napominju da su natjecatelji na dan održavanja turnira dužni doći na mjesto održavanja najkasnije do 18 sati, kada će započeti registracija i vaganje natjecatelja, a potom slijedi natjecanje u obaranju ruke.

Prijave se primaju do četvrtka, a prijava (kotizacija) iznosi simboličnih 15 KM ili 60 kuna. Uz medalje, koje su već spremne i čekaju svoje zaslužene pobjednike, tu su medalje i za druga i treća mjesta po kategorijama te medalje za apsolutne pobjednike kategorija, kao i glavna nagrada za iste, medalja i mobilni aparat, koji daruje sponzor ISC-inženjering Grude, najavili su ranije organizatori ovoga zanimljivoga sportskoga događaja.

Sve informacije i prijave se mogu izvršiti kod kontakt osobe – Ivan na br. 00387 63 819 999 najdalje do 7. lipnja 2018 god. Zainteresirani se mogu prijaviti i preko Vibera ili Whatsappa, piše Jabuka.tv