Home Zanimljivosti Ponizila je prljavog čovjeka u trgovini pa jako požalila kad joj se...

Ponizila je prljavog čovjeka u trgovini pa jako požalila kad joj se predstavio

SHARE

ANDY ROSS iz Vancouvera u američkoj saveznoj državi Washington stajao je u dućanu kad je primijetio da ga gleda jedna djevojčica. Ovaj bivši bolničar, koji danas radi u građevini, bio je na putu kući kad je odlučio navratiti u trgovinu iako mu je lice bilo prljavo.

Dok je djevojčica još zurila, njena majka uperila je prstom u njega i rekla joj: “Eto, zato trebaš ići u školu.”

Andyja majčino učenje kćeri da ljude treba suditi prema izgledu nije impresioniralo pa im je pristupio i rekao tko je i čime se bavi.

“Sljedeće je naša konverzacija: Prvo, ja sam vrlo obrazovani prljavi čovjek. Ne samo da imam srednju školu nego i diplomu fakulteta te brojne certifikate s dodatnog obrazovanja. Pretpostaviti da sam needuciran zbog mog izgleda je prilično glupo. Drugo, ako govorite kćeri da ostane u školi jer imam tetovaže po rukama, to će potaknuti njenu kreativnost i maštu. Opet, u suprotnosti s vašim stajalištem. Ponosim se svojim tetovažama i umjetnošću koju je Forrest Bateman stavio na moje tijelo. Treće, ako mislite na kapu (koju nemam sad), vjerojatno je ne razumijete. Ja sam suvlasnik tvrtke Evergreen State Outdoors i ponosim se time te podupirem pravo na odgovorno posjedovanje oružja. I posljednje, ja sam izabrao rad u građevini. Ponosim se time što gradim Ameriku i uživam u svom poslu. Pokušao sam raditi u uredu i to nije za mene. Volim raditi svojim rukama i biti u prirodi. To nekad znači da ćete se zaprljati. Dobro zarađujem, imam plaćene doprinose i mogu zaraditi za svoju obitelj. Tako da moj izgled ne reflektira moju inteligenciju ili obrazovanje”, napisao je Andy na društvenim mrežama.

Ovako Andy izgleda kad je čist: