Home Crna kronika PRETUKAO JE PAJSEROM, PA IZBO NOŽEM: Sin (22) šefa policije i bivši...

PRETUKAO JE PAJSEROM, PA IZBO NOŽEM: Sin (22) šefa policije i bivši vaterpolist ubio milijunašicu na izrazito brutalan način: ‘Prizor je bio stravičan’

SHARE

Beživotno tijelo ukrajinske milijunašice pronađeno je u iznajmljenom stanu u kojem je živjela. Prema dosadašnjoj istrazi, vjeruje se kako je Stanović na dan ubojstva u jutarnjim satima došao u taj stan te 30-godišnjakinju usmrtio ubadajući je oštrim predmetom u predjelu glave i tijela te zadavši joj udarac ‘mehaničkim oruđem u potiljak’.

Crnogorska policija traga za 22-godišnjim bivšim vatrepolistom Arsenijem Stanovićem, kojeg sumnjiči za brutalno ubojstvo Anastazije Lašmanove (30) koje se u kotorskom naselju Dobroti dogodilo 13. svibnja.

Isprva su policajci Stanovića tražili samo kako bi ga ispitali, no sada je već taj inače sin šefa granične policije u Tivtu osumnjičen i za smrt ukrajinske milijunašice.

Beživotno tijelo ukrajinske milijunašice pronađeno je u iznajmljenom stanu u kojem je živjela. Prema dosadašnjoj istrazi, vjeruje se kako je Stanović na dan ubojstva u jutarnjim satima došao u taj stan te 30-godišnjakinju usmrtio ubadajući je oštrim predmetom u predjelu glave i tijela te zadavši joj udarac “mehaničkim oruđem u potiljak”. Potom je pobjegao.

Sve kockice policija je poslagala, piše Blic, nakon što je obavljena analiza telekomunikacijskog prometa, pregledani snimci videonadzora, te prikupljeni dokazi što od građana, što pri pretresu objekata i vozila.

Lašmanovoj je od siline udaraca gotovo smrskana glava. Na glavi i na tijelu bilo je vidljivo namanje deset ubodnih rana, najvjerojatnije od noža.

Izvor iz istrage rekao je da je prizor na mjestu događaja bio stravičan i da se pretpostavlja da je pretučena pajserom, a izbodena nožem.

Iza Lašmanove je ostala njezina imovina u Crnoj Gori, koja se procenjuje na 105 milijuna eura, što ju je činilo jednom od najbogatijih državljana Ukrajine.

Lašmanova je bila izvršna direktorica tvrtki “Mimoza Group” i “Sea Trade”.

Stanovićev otac Zoran, šef granične policije na aerodromu u Tivtu, suspendiran je dva dana nakon što mu je sin nestao, međutim do danas iz policije nisu službeno razjasnili razloge njegove suspenzije. Sumnja se da zna gdje mu je sin.