Home Zanimljivosti Istina izašla na vidjelo: Sorajin prijatelj tvrdio da je starleta nestala, a...

Istina izašla na vidjelo: Sorajin prijatelj tvrdio da je starleta nestala, a potom otkriveno šta se zaista dešava

SHARE

Srbijanska starleta, koja se nedavno našla u centru skandala jer joj je zabranjen ulazak u Srbiju, te je vraćena s granice, posljednji put je viđena 3. juna na crnogorskom primorju, prema saopćenju njenog PR-a.

Vučelić, navodno, nema pristup svom broju telefona i ne zna se gdje je od kraja prošle sedmice.

– Moram da napomenem da imam informaciju da je nestanak Soraje Vučelić prijavljen Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore i da čekamo zvaničan ishod istrage, ukoliko je informacija tačna – piše na profilima na društvenim mrežama srbijanske starlete.

– Također, želim da obavijestim javnost da je Soraja Vučelić posljednji put locirana u Budvi 3. juna. U prilog ovome, obavijestio sam i premijerku Srbije Anu Brnabić s molbom da mi pribavi bilo kakav podatak od MUP-a Srbije koji bi bio značajan za pronalazak Soraje Sare Vučelić. Čeka se na njen odgovor i odgovor MUP-a zbog čega je Soraja stavljena na crnu listu kao visokorizična za sigurnost Srbije i njenih građana – stoji u saopćenju PR-a Ljubana Kovačevića.

– Molim sve ljude, ukoliko imaju bilo kakav podatak o Soraji, kao i lokaciju gdje je posljednji put viđena, da se jave na ovaj profil s informacijama – navodi se na Sorajinim profilima.

Međutim, kako crnogorski mediji prenose, Soraja zvanično nije nestala, tačnije, takve prijave nema.

– Srbijanske starlete i pripadnici njihovog šoubiza navikle su da animiraju policiju svojim rijalitijima, ali ovog puta im to nije u Crnoj Gori pošlo za rukom. Baranka Soraja Vučelić nije zvanično nestala, takve prijave nema u Centru bezbijednosti Budva – navodi “Standard”, dok nije poznato zbog čega bi se starletin PR igrao ovako ozbiljnim stvarima.