Home Društvo Snimala je film s osuđenim Turčinom i prestala se javljati

Snimala je film s osuđenim Turčinom i prestala se javljati

SHARE

GDJE SI, S KIM SI Srpsku starletu granični policajci deportirali su iz Srbije u Crnu Goru, nakon čega se Vučelić prestala javljati na pozive. Prijatelji su šokirani

Soraju Vučelić (32), kako tvrde njezini menadžeri, prijatelji i suradnici, traže već danima. Prije nekoliko dana, pisali su srpski mediji, starletu su granični policajci priveli na aerodromu u Beogradu.Tad su je prvim letom deportirali za Crnu Goru, čija je državljanka. Starletu su opisali rizičnom osobom koja bi mogla narušavati javni red u Srbiji.

Soraja se, kako doznaju srpski mediji, tad vraćala iz Turske, u kojoj je uživala na filmskom setu. Turski biznismen Angel Cengiz Şıklaroglu nedavno je izašao iz zatvora, u kojemu je odgulio 10-mjesečnu kaznu jer je ucjenjivao bogataše i iznuđivao od njih novac. Boravak iza rešetaka i višak slobodnog vremena očigledno mu je dobro došao jer je dobio ideju o snimanju filma o svojem životu. Cengiz je poželio da njegovu suprugu, koja je ubijena prije nekoliko godina, glumi Soraja.

– Istina je. Bilo mi je krivo što se za projekt doznalo prije nego što je bio spreman za emitiranje. Inače se ne volim hvaliti svojim uspjesima prije nego što se oni dogode – rekla je tad Soraja.

foto: schreenshot 433 Instagram

No od kraja svibnja starleta se prestala javljati na telefonske pozive pa tako ni na naše upite nije odgovarala. Njezine fanove šokirala je poruka Sorajina PR tima koji su upozorili javnost o tome kako nepoznata osoba Viberom šalje lažne poruke u kojima tvrdi kako “Sare više nema” .

– Molim sve kolege novinare da se uzdrže od morbidnih poruka s Vibera koji pripada Soraji Vučelić i da ne objavljuju informacije koje stižu s njezina broja jer nije poznat identitet osobe koja šalje takve poruke.

Moramo napomenuti da imamo informaciju da je nestanak Soraje Vučelić prijavljen Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore i da, ako je informacija točna, čekamo na službeni ishod istrage. Također, želimo obavijestiti javnost da je Soraja Vučelić zadnji put locirana u Budvi 3. lipnja – tvrde starletini suradnici.

foto: schreenshot 433 Instagram

Nakon toga joj se gubi svaki trag. Neki kažu da su je vidjeli u Švicarskoj, drugi da je u Italiji, dok je po nekima sve to sjajan PR trik kojim Soraja pokušava skrenuti pozornost na sebe.

– Kao da je u zemlju propala. Nije baš da se nju ne primijeti kad šeta ulicom – napisao je jedan zabrinuti obožavatelj ove starlete.

VIDI OVO: 5 najgorih stvari koje ti se mogu dogoditi za vrijeme seksa