Home Društvo Martina Mlinarević nakon operacije: Najteža 24 sata u mom životu

Martina Mlinarević nakon operacije: Najteža 24 sata u mom životu

SHARE

Bosanskohercegovačka književnica, pjesnikinja i kolumnistica Martina Mlinarević Sopta oglasila se na svom Facebook profilu nakon operacije. Ona je još ranije objavila da se bori s opakom bolešću, rakom dojke.

“Operacija je bila jučer, uz velike plućne komplikacije, obavještavam vas da sam dočekala jutro u svojih najtežih 24 sata u životu. Bez sise to izgleda upravo ovako, prsni koš je ravna šahovska tabla. Preživjet ćemo, kao i milijun puta dosad. Život je prodisati onda kad ti je plućna maramica strgana i uzdignut glavu kad kolabiraš nasred hodnika. I kažeš, e nećeš pi….timaterina! Ne može biti toliko loših okolnosti koliko živ čovjek može izgurati. Još ja moram. Biti i hodati. Hvala vam na svemu ovih dana, na svakoj poruci ljubavi, brige, na čitanju knjige, na kupovini knjige. Ja kao veliki idiot i neprevaziđeni idealista nemam prijavu i osiguranje u RH, a uputnicu iz mostarske bolnice je dobiti kao bos da jurišate na Himalaju, pa sve tri svoje operacije plaćam sama. Niste ni svjesni koliko je velik vaš kamenčić u mozaiku moje borbe. Hvala što ste moj život ponijeli u svoje živote, i što svaki put kad me držite u koricama osjećam kao da me držite za ruku”, objavila je Martina Mlinarević Sopta.

Inače, književnica i novinarka predstavila je u utorak u Mostaru svoju knjigu pod nazivom “Huzur” koja donosi priču o borbi, suočavanju s najtežim ljudskim strahovima, o radosti i miru kao konačnom cilju i potpunom ljudskom ispunjenju.