Home Crna kronika Mladoženjinu tetku pretukli svatovi: Šutirali su me i izbili četiri zuba

Mladoženjinu tetku pretukli svatovi: Šutirali su me i izbili četiri zuba

SHARE

Snežana Palić (50) iz Bele Crkve u Srbiji preživjela je pravi horor na svadbi svog bratanca, održanoj 2. juna u belocrkvanskom restoranu “Park”.

Od strašnih batina, zadobila je frakture sinusne kosti i vilice, izbijena su joj četiri umjetna zuba, a cijelo tijelo joj je u podlivima, pišu novosti.rs

“Brutalno su me tukli naočigled svih gostiju. Prvo me je Vladimir J. uhvatio za kosu i pesnicom udario tri-četiri puta po licu, nakon čega sam se srušila. A onda je Dalibor V. preskočio sto i počeo da me šutira. Potom je kleknuo preko mene i bjesomučno me udarao. Istovremeno me je više njih šutiralo. Da nije bilo mladoženje, koji me je nekako izvukao iz te gužve, sigurno bi me ubili. Ljekari su mi nagovijestili da ću morati operisati lice, a tek ćemo vidjeti šta će biti kada mi snime glavu magnetnom rezonancom, jer su bolovi nesnosni”, isprićala je  nesretna žena.

Sve je, kaže, počelo incidentom u toaletu oko pola 9 uveče, gdje su napadači najprije udarali njenog sina Sinišu Stojšića (31).

“Siniša je rođaku, koji je sjedio za našim stolom, ispričao šta mu se desilo, a ja sam to čula. Tada sam ljudski prišla Vladimiru, koji je takođe bio gost sa mladoženjine strane, i pitala ga o čemu se radi. On je samo ustao od stola i počeo da me tuče, nakon čega je nastao opšti haos”, objašnjava Snežana.

Tu, međutim, njenim mukama nije bio kraj. Napadači su za njom došli i u lokalni dom zdravlja, gdje je prevezena u polusvjesnom stanju.

“Verbalno su me napadali, a onda je Vladimirova djevojka trčećim korakom krenula ka meni i šutnula me u glavu. To me je dokrajčilo. Od daljih batina me je spasila medicinska sestra, koja me je odvukla u drugu prostoriju”, dodaje Snežana.

Odatle je, uz policijsku pratnju, privatnim kolima otišla u vršačku bolnicu, gdje su je, takođe, čekali pripadnici MUP-a, jer su napadači i tamo došli.

Od pet osoba su uzete izjave, a ostalo je da se sasluša još njih šest, saznaje se od izvora iz istrage.