Home Zanimljivosti PROČITAJTE ŠTO TVRDE RAVNOZEMLJAŠI: Imamo dokaze da Australija ne postoji, a svi...

PROČITAJTE ŠTO TVRDE RAVNOZEMLJAŠI: Imamo dokaze da Australija ne postoji, a svi Australci su plaćeni glumci

SHARE

Ravnozemljaši ne odustaju pred nizom problema koje model ravne ploče jednostavno ne može objasniti. Prema teoriji, za koju tvrde da imaju dokaze, Australija ne postoji, a svi Australci su plaćeni glumci.

Uz neke elementarne stvari kao što je gravitacija (za koju tvrde da ne postoji), zalazak i izlazak sunca (za koje kažu da su samo privid), pomrčina Mjeseca (tu se već malo razlikuju u objašnjenjima, ali i tu pojavu smatraju zavjerom), veliku rupu u njihovim uvjerenjima predstavlja i Antarktika.

Taj kontintent, prema njima, ne postoji; kažu da je riječ o ledenom obruču oko diska. A svi koji kažu da su bili na Južnom polu ili su zavedeni ili namjerno lažu.

A sada to isto tvrde i za stanovnike drugog najjužnijeg kontinenta – Australije. Nije jasno zašto su se okomili na najmanji kontinent, odnosno zašto i njega nisu ugurali na svoju ploču, tek Australija je na popisu stvari koje ne postoje, ali NETKO ili ONI (tko god to bio) žele da u nju vjerujemo.

“Australija ne postoji. To je izmišljotina u koju nas uvjeravaju, da mislimo da je Britanija poslala negdje svoje osuđenike, a zapravo su ih ukrcali na brodove i potopili. To je zataškavanje najvećeg masovnog ubojstva u povijesti, koje je izvela jedna od najvećih imperija.

Australija ne postoji. Sve što zovu “dokazom” zapravo su dobro izrežirane laži i dokumenti koje su napravile najmoćnije svjetske vlade. Vaš prijatelji iz Australije? To su sve glumci i kompjuterski hologrami, dio zavjere da se obmane svijet.

Ako mislite da ste bili u Australiji, grdno se varate. I piloti su dio zavjere, zapravo su vas ostavljali na obližnjem ostrvu ili, u nekim slučajevima, u dijelovima Južne Amerike, gdje su očistili prostor i unajmili glumce da glume prave Australijance.

Australija je jedna od najvećih prevara ikada i svi ste obmanuti. Pridružite se pokretu danas i pokažite ljudima da su obmanuti”, navode ravnozamljaši.

Australija
Foto: Facebook

Nije jasno je li njihova stranica na Facebooku najobičnije trolovanje i izmišljanje priča ili je jedna od istinitih teorija ravnozemljaša.