Home Zanimljivosti Više se ne skrivaju: Ivan Herceg potvrdio glasine pojavivši se u društvu...

Više se ne skrivaju: Ivan Herceg potvrdio glasine pojavivši se u društvu nove djevojke

SHARE
Nakon što su počele curiti informacije kako Ivan Herceg ljubi 16 godina mlađu slovensku pjevačicu Ninu Donelli koja se pokušava probiti na hrvatsku estradnu scenu, par je glasine konačno potvrdio zajedničkim pojavljivanjem na gala večeri za novinare u Vodicama

Magazin Story je prije mjesec dana otkrio novu ljubav između glumca Ivana Hercega i slovenske pjevačice Nine Donelli, koja navodno traje od siječnja prošle godine kada su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Glumac se odonda nije oglašavao o svojoj vezi, no čini se kako je 36-godišnjem glumcu dosadilo skrivati se.

Na gala večeru za novinare koja je održana u Vodicama markantni glumac i 16 godina mlađa pjevačica stigli su zajedno držeći se za ruke, čime su potvrdili medijske napise. Par je cijelu večer proveo u zajedničkom društvu, izmijenjujući zaljubljene poglede i dodire, a dobro raspoloženi pozirali su i fotografima dok je lijepa Mariborčanka svog odabranika nježno obgrlila.

 

Trenutno u Vodicama traje CMC festival, na kojem je lijepa pjevačica 2016. godine osvojila nagradu za debitanticu godine, a nastupit će i ove godine, pa nije teško zaključiti kako je glumac Nini došao praviti društvo i pružiti podršku iz publike.

Prije 20-godišnje Slovenke, glumac je bio u vezi s brojnim poznatim Hrvaticama poput Anite Dujić, Ane Majhenić, Petre Dugandžić, Tatjane Jurić i Ecije Ivušić, no ni jednoj od njih nije pošlo od ruke odvesti ga do oltara. Iako je njihova veza još uvijek svježa, čini se kako je mlađahna brineta u potpunosti očarala glumca koji cijelu večer nije skidao osmijeh s lica.

‘Ljubav je nešto što se ne mjeri na ‘materijometru’ i nema veze s nametnutim trendovima. Mislim da za ljubav prvo moraš spoznati bol i patnju, odbaciti ružičaste naočale i tek onda ljubav može opstati i trajati, a kad nađem to što tražim, vrlo rado ću podijeliti s vama’, izjavio je Ivan Herceg ranije za tportal.