Home Društvo TEŽAK UDAR Novi detalji nesreće u kojoj je stradao Ljubušak Madžar, savjetnik...

TEŽAK UDAR Novi detalji nesreće u kojoj je stradao Ljubušak Madžar, savjetnik predsjednice RH

SHARE

Za upravljačem BMW-a koji se u noći s četvrtka na petak oko 2.30 na raskrižju državne ceste Osijek-Vukovar u blizini Bobote sudario s Peugeotom bio je, kako neslužbeno doznajemo, Marijan Kustić (43), direktor natjecanja, nogometnog razvoja i infrastrukture u Hrvatskom nogometnom savezu te HDZ-ov saborski zastupnik.

Na suvozačevom mjestu, kao što je već pisano, bio je dr.sc. Tomislav Madžar, savjetnik predsjednice Republike za zdravstvo i sport, a on je u nesreći teže ozlijeđen. Slomljena mu je ključna kost, a stradalo mu je i nekoliko rebara te je najprije bio hospitaliziran u vukovarskoj Općoj bolnici, odakle je prebačen u KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu.

Kolindin savjetnik, Tomislav Madžar iz Ljubuškog teško stradao u prometnoj nesreći

BMW kojim je upravljao Kustić kretao se iz smjera Vere te se, došavši do raskrižja s državnom cestom, nije zaustavio na obavezni znak zaustavljanja.

U tom je trenutku iz smjera Osijeka naišao Peugeot te je došlo do sudara. Nastradao je i Punto koji je došao iz smjera Bobote. Teže tjelesne ozljede zadobio je i putnik u Peugeotu, piše Jutarnji.