Home Crna kronika Uznemirujuća ispovijest: Dečko me vezao kablom od fena i udarao šakama u...

Uznemirujuća ispovijest: Dečko me vezao kablom od fena i udarao šakama u glavu

SHARE

Ljiljana Trivković (30), koju je prije dva dana brutalno pretukao njezin bivši dečko Pavo Popović (36), i ranije je bila žrtva nasilja, ali torturu, kako kaže, nije prijavila jer se bojala.

U potresnoj ispovesti za “Blic” Ljiljana je ispričala što se dogodilo prije dva dana kada je njezin dečko brutalno pretukao u stanu.

– On je bio na nekoj proslavi i pozvao me da dođem po njega oko šest ujutru. Oko 8.30 sam ipak otišla po njega, čekala sam ga da izađe ali nije ga bilo. Vratila sam se nazad. On je taksijem došao pravo kod mene, inače živi iza moje zgrade. Vidjela sam ga kako izlazi iz taksija i bijesan skida majicu i vezuje oko ruke. Sišla sam dole da ne bi ušao u moj stan ali je on samo prošao mimo mene – priča za Ljiljana za Blic.

Kako kaže, on je uletio pravo u stan razvalivši vrata, i počeo bacati njezine stvari kroz prozor. Ona je izašla iz stana i krenula u njegov da mu se osveti na isti način.

– Predomislila sam i vratila se. Imala sam šta vidjeti. Dim je kuljao, mislila sam da je zapalio stan. Uletjela sam unutra, ali tamo nije bilo nikoga. Tek sam onda vidjela da su mi sve stvari polomljene i preturene, a napolju su gorele bačene stvari. Legla sam na krevet, pokušala da se smirim, kada je on odjednom uletio – priča ona.

Ljiljana kaže da ju je istog trenutka Pavo počeo udarati po licu, po glavi…

– Vezao mi je noge kablom od fena i tukao me sve dok se nisam onesvestila. Takvu me je našla susjeda, a ubrzo su stigli vatrogasci, hitna pomoć… – navodi ova djevojka koja kaže da je i ranije bila žrtva njegovog bijesa, te da ju je do sada nekoliko puta tukao čak i pred drugim ljudima.

Da nije završila kod doktora s očitim modricama od prebijanja koje je i jučer pokazala, pitanje je bi i ovaj slučaj nasilja završio u policiji, s obzirom na to da je Ljiljana do sada uvijek šutila.

– Tukao me je i ranije, slomio mi je jednom rebro. Nisam ga smjela prijaviti, jer sam se bojala i zato što sam ga voljela. Nije bio takav kada smo se upoznali, od 2012. smo zajedno, nisam vjerovala da se toliko promijenio – navodi ova djevojka inače fitnes istruktorica.

Majka djevojke, Bogdanka Đurić kaže za Blic da je više puta govorila kćeri da ga ostavi.

– Posljednjih godinu dana se sekiram za to kroz što prolazi moja kćerka, ali ona nije prihvatala moje savjete. Nije htjela da me sluša – tiho priča majka dok gleda u rane svog starijeg djeteta.

Kako navode, slučaj je u policiji a predale su i medicinski izvještaj.